Menu
 

Pirmdiena, 12 Augusts 2019

Regulators: Apkures tarifs Jūrmalā samazināsies par vairāk nekā 10%

Samazinoties dabasgāzes un šķeldas cenai, lētākas kļuvušas siltumenerģijas pakalpojumu sniegšanas izmaksas. Tā rezultātā SIA “Jūrmalas siltums” vērsusies Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijā (Regulators), iesniedzot zemākus pašu noteiktos siltumenerģijas tarifus. Tas nozīmē, ka no š.g. 1.septembra siltumenerģijas gala tarifs tās lietotājiem Jūrmalā būs par 10,3% mazāks jeb 54,61 EUR/MWh (iepriekš – 60,87 EUR/MWh).

Lasīt vairāk...

Ko likt ceļojuma aptieciņā?

Ceļojumā organisms katram reaģē citādi uz pārvietošanos transportā, karsto sauli, neierasto pārtiku u.tml., tādēļ komfortablāk jūtas tie ceļotāji, kuri līdzi sagatavo arī nelielu ceļojuma aptieciņu. Tajā noderīgākie ir pretsāpju, pretdrudža līdzekļi, kā arī līdzekļi vēdera izejas normalizēšanai, sildošās smēres, plāksteri.

Lasīt vairāk...

Septiņi padomi, kā iegūt starojošu sejas ādu vasarā

Skaistu un starojošu ādu ilgtermiņā var iegūt, tikai ievērojot veselīgu dzīvesveidu un rūpējoties par ādas kopšanu, kas nozīmē regulāru tās tīrīšanu, barošanu, mitrināšanu un aizsargāšanu. Īstermiņā var maldīgi šķist, ka āda izskatās starojoša un atpūtusies, neieguldot lielas pūles – jo īpaši gados jaunākām meitenēm – taču laika gaitā ādas stāvoklis pasliktināsies, un tā uzlabošanai būs jāiegulda ievērojami vairāk laika un resursu.

Lasīt vairāk...

Martinovs: Latvijā esam iecietīgi pret korporatīvās krāpšanas pazīmēm

Ikviens uzņēmums ir organizatoriski saimnieciska vienība, ko pārvalda tā īpašnieki, dalībnieki un akcionāri. Jo vairāk ir tajā iesaistīto pušu, jo pamatīgāk ir jāpiestrādā pie korporatīvās pārvaldības. Laba korporatīvā pārvaldība daļēji nozīmē to, ka ikvienam kompānijas akcionāram, neatkarīgi no tam piederošo akciju apjoma, tiek nodrošinātas vienlīdzīgas tiesības uz iesaisti uzņēmuma pārvaldībā. Šīs tiesības, ietverot peļņas sadali, nosaka Komerclikums, un to ievērošana ir jānodrošina uzņēmuma padomei un valdei.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.