Menu
 

Otrdiena, 27 Oktobris 2020

Četri veidi, kā izmantot jūras sāli veselības un labsajūtas uzlabošanai

Jūras sāls visbiežāk tiek izmantots iesnu ārstēšanai, taču patiesībā tam ir daudz plašāks pielietojums. Piemēram, jūras sāls vannas ir pazīstamas ar savām terapeitiskajām un ārstnieciskajām īpašībām, kā arī spēju mazināt stresu. Kādas ir jūras sāls vērtīgās īpašības un kā to izmantot ikdienā, skaidro aptieku tīkla “Apotheka” sertificētā farmaceite Ivanda Krastiņa.

Lasīt vairāk...

Reģionālie centri aicina lēmumu par mācību organizēšanu attālināti uzticēt pašvaldībām

Biedrības "Reģionālo attīstības centru apvienība" (RACA) valdes priekšsēdētājs Vents Armands Krauklis ir nosūtījis vēstuli veselības ministrei Ilzei Viņķelei ar ierosinājumu noteikt pašvaldības kā atbildīgās par izvēli vispārizglītojošās izglītības iestādēs mācības organizēt klātienē vai attālināti, kamēr epidemioloģiskā situācija to atļauj, informē biedrības RACA padomnieks Rolands Pētersons.

Lasīt vairāk...

Sandis Riekstiņš: Finanšu ministrijas nespēja nodrošināt adekvātu finansējumu sporta nozarei nav pieņemama

  • Publicēts Sports

"Sporta nozarei atvēlēto finansējumu nedrīkst samazināt. Tas nav pieņemami, ka Finanšu ministrijas izstrādātajā valsts budžeta projektā sportam paredzēts līdzekļu samazinājums pamatfunkciju izpildei. Pamatfunkcijas nav nekādas ekstras, tā ir ikdienas vajadzība, un tas ir apkaunojoši, ka sporta nozares pārstāvji spiesti nākt un lūgties pēc papildu naudas," otrdien, 27.oktobrī, pēc sēdes sacīja Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisijas priekšsēdētājs Sandis Riekstiņš, informē Saeimas Preses dienestā.

Lasīt vairāk...

Dziedātāja Melita izdod jaunu singlu "Tikai uz brīdi"

Ar jaunu dziesmu latviešu valodā “Tikai uz brīdi” klausītājus iepriecina dziedātāja Melita. Dziesma tapusi, sadarbojoties ar komponistu un producentu Jāni Ķirsi un šā gada Latvijas Literatūras gada balvas laureātu dzejnieku Jāni Vādoni (īstajā vārdā – Jānis Veckrācis). Jaunais singls, kas nāk klajā 27.oktobrī, ir priekšvēstnesis dziedātājas nākamajā gadā gaidāmajam minialbumam, informē dziedātājas pārstāvji.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.