Menu
 

Piektdiena, 06 Septembris 2019

Valsts policija aizturējusi vīrieti, kurš Pierīgā izdarījis vismaz 19 zādzības no privātmājām

Šonedēļ Valsts policija aizturēja vīrieti, kurš bija plānojis apzagt privātmāju Garkalnes novada Sunīšos. Izmeklēšanas laikā policisti ir ieguvuši informāciju, ka šī persona pēdējā laikā kopumā ir izdarījusi vismaz 19 zādzības no privātmājām Rīgas reģionā. Aizturētajam vīrietim ir savs noziedzīgais “rokraksts” – svešajos īpašumos viņš iekļuvis galvenokārt izsitot logus. Vīrietis zadzis ne tikai naudu, bet arī dažādus sadzīves priekšmetus, piemēram, apģērbu un somas, kā arī pārtiku un alkoholu.

Lasīt vairāk...

Sīpolciems vēlas pievienoties Jūrmalai

Netālu no Priedaines, pie Ventspils šosejas posmā starp Babītes ezeru un Lielupi, ir apdzīvota vieta Sīpolciems. Šī teritorija patlaban atrodas Babītes novadā, bet vietējie iedzīvotāji ar to ir ļoti neapmierināti – viņu ikdiena daudz ciešāk esot saistīta ar Jūrmalu nekā ar Babīti. Tāpēc viņi būtu priecīgi, ja administratīvi teritoriālās reformas rezultātā teritorija starp ezeru un Lielupi nonāktu Jūrmalas sastāvā kā, piemēram, lauku teritorija.

Lasīt vairāk...

Saulkrastos sāk laipas izbūves darbus

Šonedēļ sākti gājēju takas izbūves darbi no Baltās kāpas līdz Bērzu ielai Saulkrastos. Paredzēts, ka tiks izbūvētas koka laipas vairāk kā 240 metru garumā, nodrošinot vides pieejamību, izveidota koka platforma un mulčēts celiņš, uzstādīti četri informatīvie stendi un sešas jaunas norādes.

Lasīt vairāk...

"Olimpiskās dienas" pasākumi pulcēs rekordlielu dalībnieku skaitu

  • Publicēts Sports

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) organizētā “Olimpiskā diena 2019” šogad notiks 20.septembrī 768 norises vietās visā Latvijā. Plānots, ka vienlaicīgi visās norises vietās rīta vingrošanā plkst.10.00 piedalīsies jauns pasākuma dalībnieku skaita rekords – vismaz 150 000 dalībnieki no 101 Latvijas pašvaldības un pilsētas, vēsta LOK. Šogad pasākuma devīze būs “Nāc un vingrot sāc!”.

Lasīt vairāk...

Minimālo algu līdz 500 eiro plāno palielināt 2021.gadā

Minimālo algu līdz 500 eiro varētu palielināt sākot no 2021.gada, bet jau ar nākamo gadu plānots palielināt diferencēto neapliekamo minimumu, teikts Finanšu ministrijas izstrādātajā informatīvajā ziņojumā par fiskālās telpas pasākumiem un izdevumiem prioritārajiem pasākumiem valsts budžetam 2020.gadam un ietvaram 2020.-2022.gadam, par ko piektdien lems Ministru kabinets.

Lasīt vairāk...

Salaspils un Upesciema futbolisti slēdz miera līgumu

  • Publicēts Sports

Latvijas futbola otrās līgas čempionāta Centra zonas turnīrā sezonas otro savstarpējo spēli ceturtdien aizvadīja futbola klubs “Salaspils” un FK “Jaunība” / SK “Upesciems” komanda. Tāpat kā pirmajā mačā pirms trim mēnešiem, arī šoreiz uzvarētāji palika nenoskaidroti.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.