Menu
 

Svētdiena, 26 Janvāris 2020

Ekonomikas ministrs apturējis dienesta pārbaudi par ministrijas valsts sekretāra vietnieka Valanta nepadarītajiem darbiem

Ekonomikas ministrs Ralfs Nemiro (KPV LV) apturējis dienesta pārbaudi par ministrijas valsts sekretāra vietnieka Edmunda Valanta nepadarītajiem darbiem, ko savulaik bija rosinājis ministrijas valsts sekretārs Ēriks Eglītis, kuru ministrs iecerējis pārcelt uz Centrālās statistikas pārvaldi (CSP) vadītāja amatā, vēsta TV3 raidījums "Nekā personīga".

Lasīt vairāk...

Pieci eksotiski un ceļotāju iecienīti galamērķi 2020. gadā

Šī gada tālo ceļojumu tendence būs censties redzēt un piedzīvot, turklāt izvēloties atturīgākas, bet reizē īpašas viesnīcas ar konkrētai vietai raksturīgu dizainu un autentiskiem interjera elementiem. Laikā, kad tūrisma nozarē aizvien raksturīgāk atteikties no liekā, nokļūt savā sapņu zemē, šķērsojot tūkstošiem kilometrus un kontinentu robežas, vairs nav tik dārgi un ekskluzīvi kā vēl pirms dažiem gadiem.

Lasīt vairāk...

Latvijas kamaniņu divniekiem dubultuzvara Sprinta kausa sacensībās Siguldā

  • Publicēts Sports

Latvijas kamaniņu divnieki izcīnījuši pirmās divas vietas svētdien Sprinta kausa sacensībās Siguldā, ar ko noslēdzās Pasaules kausa izcīņas sestais posms. Pirmo uzvaru karjerā negaidīti izcīnīja ropažnieks Kristens Putins kopā ar Imantu Marcinkēviču, bet dalītā otrajā vietā finišēja siguldieši Andris un Juris Šici, kuri kļuva par Sprinta kausa ieguvējiem triju sacensību summā (Leikplesida, Vistlera, Sigulda).

Lasīt vairāk...

Mīti un patiesība par redzi. Skaidro optometriste

Ikdienā mēs, acu veselības profesionāļi, joprojām ļoti bieži saskaramies ar klientu jautājumiem, kas mūs nereti izbrīna. Saprotam, ka jo vairāk runājam, izglītojam cilvēkus, jo mazākas ir bailes un varam atrast piemērotāko redzes korekcijas metodi. Kā arī prieks, ka cilvēki arvien biežāk griežas pie speciālista, lai pārliecināto vai ir nepieciešamas brilles, ne tikai tad, kad jau skaidri zināms – redze ir krasi pasliktinājusies.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.