Menu
 

Trešdiena, 15 Janvāris 2020

Saeimas deputāti aicina VARAM un organizācijas sniegt savu redzējumu par funkciju sadali administratīvi teritoriālās reformas kontekstā

Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas Pašvaldību sistēmas pilnveidošanas apakškomisijas deputāti šodien lūdza Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai (VARAM), kā arī citām iesaistītajām organizācijām sniegt savu redzējumu par funkciju sadali administratīvi teritoriālās reformas kontekstā.

Lasīt vairāk...

Muzikālajā vīzijā "Leģendas dzimšana" Raimonda Paula lomā iejutīsies arī aktieris Mārtiņš Egliens

1.februārī VEF Kultūras pilī vēlreiz būs iespēja noskatīties nesen tapušo un skatītāju atsaucību guvušo muzikālo izrādi “Leģendas dzimšana”, kas veltīta mūsu lielākās skatuves leģendas – Maestro Raimonda Paula – daiļrades sākumam. Šā vakara izrādē Maestro lomā iejutīsies Latvijas Nacionālā teātra aktieris Mārtiņš Egliens. Iepriekšējā Rīgas izrādē Maestro lomu eleganti atveidoja Dailes teātra aktieris Gints Andžāns.

Lasīt vairāk...

Raivis Dzintars: Koalīciju pašlaik nevar apdraudēt opozīcija

Pērn decembrī notikušajā nacionālās apvienības “Visu Latvijai!”-”Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK kongresā par tās priekšsēdētāju atkārtoti tika ievēlēts Raivis Dzintars. Viņš bija vienīgais kandidāts, kurš tika izvirzīts šim amatam. Par Dzintara ievēlēšanu balsoja 239 delegāti, pret bija 16 kongresa dalībnieki. Raivi Dzintaru, kurš piedalījies jau vairākos sarežģītos koalīcijas valdības veidošanas procesos un ikdienas darbā spēj panākt politiskos kompromisus, pamatoti var dēvēt par vienu no zinošākajiem un pieredzējušākajiem politiķiem tās pašreizējā sastāvā.

Lasīt vairāk...

"Rail Baltica" trases posmā Rīgā un Pierīgā notiek ģeotehniskās izpētes darbi

“Rail Baltica” projekta ievaros līdz 2020. gada septembrim tiks veikti ģeotehniskās izpētes darbi Rīgas pilsētas, kā arī Stopiņu, Ķekavas, Baldones, Mārupes un Olaines novadu pašvaldību teritorijās. Izpētes mērķis ir iegūt nepieciešamo tehnisko informāciju par grunts sastāvu un tās fizikālajām īpašībām “Rail Baltica” pamattrases projektēšanai un ilgtspējīgu tehnisko risinājumu izstrādei, informēja projekta īstenotāji “RB Rail AS”.

Lasīt vairāk...

Desmit veselīga uztura padomi ik dienai

Svētku laikā bieži vien pat gribot negribot ēdam pārāk daudz un ne pārāk veselīgi – patērējam vairāk našķu, arī alkoholu, smagākus ēdienus. Kādas ir visbiežākās sekas, ko izraisa šāda svētku ēdienkarte? Kā plānot savu ikdienas ēdienkarti veselīgi?

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.