Menu
 

Otrdiena, 28 Janvāris 2020

Viedierīču uzlādes sols Carnikavas pludmalē atradīsies vēl vismaz četras sezonas

Pērn pavasarī Carnikavas promenādes galā uzstādītais sola prototips, kas aprīkots ar saules baterijām un iebūvētām elektronisko ierīču uzlādes ligzdām, pludmales apmeklētāju ērtībām tur atradīsies vismaz līdz 2024. gada sezonai – kā paredz Rīgas plānošanas reģiona un Carnikavas novada pašvaldības noslēgtais bezatlīdzības līgums.
Lasīt vairāk...

UR iegrāmatojis pārstāvības tiesību maiņu "Olainfarm" valdes loceklei Elenai Bušbergai (papildināta)

Uzņēmumu reģistrā (UR) otrdien iegrāmatotas izmaiņas pārstāvības tiesībās zāļu ražotāja "Olainfarm" valdes loceklei Elenai Bušbergai, liecina "Firmas.lv" informācija. UR otrdien reģistrējis piektdien, 24. janvārī, iesniegtās izmaiņas, ar kurām Bušbergai piešķirtas tiesības pārstāvēt uzņēmumu atsevišķi. 

Lasīt vairāk...

Aptauja Inčukalnā. Kur jūs iegūstat informāciju par notikumiem novadā?

Līdz ar sociālo tīklu un interneta pievienošanos tradicionālajiem informācijas iegūšanas veidiem, sabiedrība iegūst vairākas priekšrocības, piemēram, informācijas aprites ātrumu un nepastarpinātību. Vienlaikus arvien vairāk ir identificējami riski, ko šādi informācijas iegūšanas veidi var radīt. Visizplatītākais risks ir viltus ziņas un neidentificējami vai grūti atpazīstami informācijas radītāji un nesēji. "Rīgas Apriņķa Avīze" vēlējās noskaidrot, kuri ir biežāk izmantojamie informācijas avoti Pierīgas novadu iedzīvotājiem.

Lasīt vairāk...

Garkalnes deputātiem nav vienprātības par novada vietu kartē pēc pašvaldību reformas

Garkalnes novada deputātiem nav vienprātības par novada vietu pašvaldību kartē pēc plānotās reformas – valdošā koalīcija uzskata, ka lietderīgāk būtu apvienoties ar Inčukalna novadu, taču tam nepiekrīt opozīcijas deputāti, kuri uzskata, ka pašvaldības nostāja neatbilst novadu iedzīvotāju vēlmēm, noskaidroja aģentūra LETA.

Lasīt vairāk...

"Ziemas garšu svinēšana" Siguldas pilsdrupās pulcē aptuveni 5000 apmeklētāju

25. un 26. janvārī ceturto Siguldas gastronomijas festivālu “Ziemas garšu svinēšana” apmeklējuši aptuveni 5000 apmeklētāju – par trešdaļu vairāk nekā pērn. Šajā gadā gardēžiem bija iespēja baudīt desmit restorānu – “Entresol”, “Ferma”, “Restorāns 3”, “Ogle”, “Kungu rija”, “Stirna & avocado”, “Hercogs”, Mālpils muižas un Bīriņu pils restorānu, kā arī “Mr. Biskvīts” – šefpavāru piedāvājumus, kā arī nogaršot vīna darītavas “Zilver” un “Cremon” dzērienus, lēni spiestās sulas no “Dabas laboratorijas” un “Bliss Gelato” Siguldā tapušo itāļu desertu – gelato. Nākamā garšas festivāla tematiskais produkts – ābols.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.