Menu
 

Piektdiena, 10 Janvāris 2020

Populārākie jaundzimušo vārdi joprojām – Roberts un Sofija

Pagājušajā gadā dzimušajiem mazuļiem visbiežāk dotais vārds zēniem bijis Roberts, savukārt meitenēm – Sofija, liecina Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) apkopotā statistika no Iedzīvotāju reģistra. Kopumā pagājušajā gadā vārds Roberts dots 208 puisīšiem, savukārt par Sofiju nosauktas 251 meitenītes.

Lasīt vairāk...

Mārupē notiks darba devēju un uzņēmējdarbības atbalsta līderu viedokļu apmaiņa par uzņēmējdarbībai būtiskiem jautājumiem

Mārupes "Biznesa vēstniecībā" nākamnedēļ, 16.janvārī, norisināsies darba devēju un uzņēmējdarbības atbalsta līderu domnīca "Biznesa tendences 2020" ar mērķi veicināt iesaisti un viedokļu apmaiņu par uzņēmējdarbības videi būtiskiem jautājumiem, informēja Latvijas Darba devēju konfederācijā (LDDK).

Lasīt vairāk...

Sakarā ar šķīdoni vairāk nekā 40 grants autoceļu posmos ieviesti īslaicīgi masas ierobežojumi

Sakarā ar to, ka meteoroloģiskā ziemā tā arī nav iestājusies, un vairākas dienas ir bijuši arī nokrišņi, vairākos grants autoceļu posmos ir iestājies šķīdonis un patlaban 40 ceļu posmos ir ieviesti īslaicīgie masas ierobežojumi – liegta pārvietošanās transportam, kas smagāks par 10 tonnām ziņo VAS “Latvijas Valsts ceļi” (LVC) Komunikācijas daļā. 

Lasīt vairāk...

Ziemassvētku kauju 103. gadadienas atceres pasākumi norisināsies arī Babītes novadā

11.janvārī aizsardzības nozares vadība, karavīri, zemessargi un jaunsargi piedalīsies Ziemassvētku kauju 103. gadadienas atceres pasākumos Babītes un Jelgavas novados, vēsta Aizsardzības ministrija. Plkst. 13.00 Babītes novada Antiņu kapsētā notiks Ziemassvētku kaujās kritušo strēlnieku piemiņas brīdis, kurā godasardzi nodrošinās Zemessardzes 1. Rīgas brigādes 17. kaujas atbalsta bataljona zemessargi.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.