Menu
 

Ceturtdiena, 16 maijs 2019

Ikšķilē ar krāšņiem koncertiem priecēs operetes festivāls

No 12. līdz 14. jūlijam Ikšķilē Operetes teātris iepriecinās un pārsteigs gan mazos, gan lielos skatītājus ar krāšņiem koncertiem un pasākumiem Trešajā starptautiskajā operetes festivālā. Būs sarīkojumi un operetes aktualitātes, uzstāsies solisti no Austrijas, Itālijas, Lietuvas un Izraēlas, kā arī Latvijā iemīļotie mākslinieki – Sonora Vaice, Emīls Kivlenieks, Nauris Indzeris un citi. Mazie skatītāji dosies teatrālā piedzīvojumā "Radām opereti".

Lasīt vairāk...

Daugavā pie Ikšķiles izlaiž 600 000 iezīmētu lašu mazuļu

  • Publicēts Vide

AS "Latvenergo" zivju resursu atjaunošanas programmas ietvaros turpinās lašu un taimiņu mazuļu ielaišanu Daugavā pie Mangaļsalas. Tāpat noticis ļoti sekmīgs nārsts zivju mākslīgajās nārsta ligzdās Daugavā pie Ikšķiles, kā arī Kaibalas, Liepkalniem un Jēkabpils. Šogad Daugavas grīvā ielaidīs vairāk nekā 600 000 viengadīgu lašu un taimiņu mazuļu, kas izaudzēti z/i "BIOR" Tomes un Doles zivjaudzētavās.

Lasīt vairāk...

Gaujas pludmalē Siguldā pirmo reizi tiks pacelts Zilais karogs

Novērtējot pašvaldības veiktās investīcijas un to atbilstību starptautiskās vides organizācijas “Vides izglītības fonds” prasībām, šajā peldsezonā – 25. maijā – Siguldas pludmalē pie Gaujas tiks pacelts Zilais karogs, kas ir starptautisks apliecinājums, ka pludmale atbilst visaugstākajiem standartiem – tajā ir tīra vide, laba ūdens kvalitāte, tiek nodrošināta drošība krastā un uz ūdens, kā arī pludmales teritorija ir atbilstoši labiekārtota.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.