Menu
 

Piektdiena, 13 Decembris 2019

Jānis Dimants: Mobings, bosings, mafings un… žēl, ļoti žēl

Kad nerimās runas par draudiem drošībai un demokrātijai sakarā ar viena TV ziņu raidījuma iespējamu pazušanu, Ministru prezidents Krišjānis Kariņš tika uzdevis kultūras ministram Naurim Puntulim līdz novembra beigām sniegt redzējumu un konkrētus priekšlikumus Latvijas informatīvās telpas un masu mediju daudzveidības stiprināšanai. Savādi gan likās, ka “redzējuma” tapšanas laikā cits pēc cita no skatītājiem tiešraidēs atvadījās diktorīši un diktorītes, bet 1. decembrī emocionāli aizkustinošā gaisotnē – jau viss Ziņu dienesta kolektīvs. Pieļaujams, ka daudziem nācās nobirdināt pa sāpju asarai. Izsakot līdzjūtības, visbiežākie atzinumi bija – žēl gan, ļoti žēl...

Lasīt vairāk...

Latvijas labākais veikals "Drogas" – Siguldā

Par labāko veikalu “Drogas” Latvijā šogad atzīts veikals Siguldā, Vidzemes šosejā 16. Balvā par izcilo darbu veikala vadītāja Evija Nabaža saņems braucienu uz Guandžou pilsētu Ķīnā, kur piedalīsies AS “Drogas” mātes uzņēmuma “A.S. Watson Group” grandiozajā Pasaules labāko veikalu apbalvošanas ceremonijā kopā ar šīs mazumtirdzniecības grupas kolēģiem no visas pasaules.

Lasīt vairāk...

Psiholoģe: Katra krīze ir tava iespēja augt

Mazus zaudējumus mēs piedzīvojam teju katru dienu, un tie mūsu ikdienu pārāk nesašūpo. Taču reti kurš cilvēks darbā, attiecībās vai mīlestībā tiek cauri sveikā bez lielākiem vai mazākiem pārdzīvojumiem – tuvinieka, attiecību, darba, mājvietas vai pat mājas mīluļa zaudējums var mūs pamatīgi iedragāt. Par šādiem cilvēku pārdzīvojumiem sabiedrībā runā reti, taču atklāti runājot par šiem izaicinājumiem, tos var vieglāk pārvarēt un mācīties arī no citiem.

Lasīt vairāk...

Foto: Jānis Aišpurs, Laima Jansone un "Tautumeitas" gatavojas Ziemassvētku koncertiem Mārupē un Siguldā

No 18.decembra Latvijas baznīcās un koncertzālēs brīnišķīgu Ziemassvētku programmu piedāvās mūziķis Jānis Aišpurs, koklētāja Laima Jansone un etno mūzikas grupa “Tautumeitas”. 18.decembrī koncerts izskanēs Mārupes kultūras namā, bet 23.decembrī – kultūras centrā “Siguldas devons”. Jāpiezīmē gan, ka biļetes uz abiem koncertiem ir jau izpārdotas.

Lasīt vairāk...

Majoros sākusi darboties publiskā slidotava

Majoru sporta laukumā Jūrmalā, Rīgas ielā 1, daļēji atklātajā sporta hallē ir iespēja izbaudīt slidošanas priekus – ir atvērta publiskā slidotava. Noteiktos laikos darbdienās un brīvdienās sporta hallē var slidot mūzikas pavadījumā, kā arī slidot ar hokeja nūjām.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.