Menu
 

Piektdiena, 27 Augusts 2021

Policija aicina lielgabarīta transportlīdzekļu īpašniekus neaizdot savus spēkratus nesankcionētu protestu organizētājiem

Valsts policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka atsevišķas personas plāno rīkot piketus ar lielgabarīta transportlīdzekļu izmantošanu. Likumsargi uzsver, ka šobrīd protesta akcijas ar tehnikas izmantošanu nav pieteiktas, un aicina lielgabarīta transportlīdzekļu un lauksaimniecības tehnikas īpašniekus nepakļauties atsevišķu personu provokācijām un neaizdot nevienam savus spēkratus.

Lasīt vairāk...

Sabiedriskajā transportlīdzeklī pasažieru skaits varēs sasniegt tikai 65% no tā ietilpības

Saskaņā ar Slimību profilakses un kontroles centra datiem, 14 dienu kumulatīvais Covid-19 gadījumu skaits Latvijā ir virs 100 jaunu saslimšanas gadījumu uz 100 000 iedzīvotāju, tāpēc turpmāk līdz tālākajām norādēm pieļaujamais pasažieru skaits, ko var uzņemt vienā sabiedriskajā transportlīdzeklī, ir 65% no tā ietilpības (atsevišķos gadījumos 70%). Par to piektdien informēja Autotransporta direkcija (ATD).

Lasīt vairāk...

CSP: Jūlijā mazumtirdzniecības apgrozījums pieaudzis par 4,8 %

2021.gada jūlijā, salīdzinot ar 2020. gada jūliju, mazumtirdzniecības apgrozījums pieaudzis par 4,8 %, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) apkopotie kalendāri koriģētie dati salīdzināmajās cenās. Pārtikas preču mazumtirdzniecība samazinājies par 1,2 %. Nepārtikas preču mazumtirdzniecības apjoms, neieskaitot autodegvielas mazumtirdzniecību, palielinājies par 6,7 %, autodegvielas – par 12,0 %.

Lasīt vairāk...

EM: Pēc 1.septembra mainīsies nosacījumi drošai skaistumkopšanas un labsajūtas pakalpojumu sniegšanai

Lai skaistumkopšanas un labsajūtas pakalpojumu sniegšanā tiktu ievērota pēc iespējas lielāka piesardzība un tiktu novērsti riski inficēties ar Covid-19, atgādinām, ka 1.septembrī beidzas iepriekš noteiktais pārejas periods friziera, manikīra, pedikīra un podologa pakalpojumu sniedzējiem, un no šī datuma visiem skaistumkopšanas un labsajūtas pakalpojumu sniedzējiem ir jāvar uzrādīt derīgu Covid-19 sadarbspējīgu vakcinācijas, pārslimošanas vai testēšanas sertifikātu.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.