Menu
 

Pirmdiena, 23 Septembris 2019

Koalīcija konceptuāli atbalsta pilnīgu pāreju uz mācībām valsts valodā

Pirmdien koalīcijas sadarbības padomes sēdē, apspriežot nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK) piedāvātos grozījumus Izglītības likumā, visas valdības partijas vienojušās, ka visos izglītības līmeņos īstenojama pilnīga pāreja uz mācībām valsts valodā, aģentūru LETA informēja politiskā spēka ģenerālsekretārs Raivis Zeltīts.

Lasīt vairāk...

Ekspluatācijā nodod Inčukalna pazemes gāzes krātuves pārbūvēto gāzes savākšanas punktu

Vienotais dabasgāzes pārvades un uzglabāšanas sistēmas operators AS “Conexus Baltic Grid” (“Conexus”) pirmdien ekspluatācijā nodevis Inčukalna pazemes gāzes krātuvē (PGK) pārbūvēto gāzes savākšanas punktu Nr.2, kas aprīkots ar jaunām tehnoloģiskajām iekārtām un cauruļvadiem. Kopējās projektā ieguldītās investīcijas ir 23 miljoni eiro, informēja AS "Conexus Baltic Grid” pārstāve Dace Baltābola.

Lasīt vairāk...

Siguldas novadā zarnu infekcija konstatēta skolēnam; pašvaldība īsteno īpašus piesardzības pasākumus

Siguldas novada pašvaldība ir saņēmusi informāciju, ka vienam no Siguldas novada izglītības iestāžu skolēniem laboratoriski apstiprināta šiga toksīnu producējošā baktērija E. coli (STEC). Tā kā šī infekcija tiek pārnesta no cilvēka uz cilvēku, skolēns to saņēmis no ģimenes locekļa – viena no bērniem, kuram jau iepriekš laboratoriski apstiprināta zarnu infekcija ar komplikācijām.

Lasīt vairāk...

Ātras un sātīgas sviestmaižu receptes bērna launaga kārbiņai

Mācību gada sākums atgriež mūs ikdienas rutīnā, kuras neatņemama daļa ir ēdienkartes plānošana. Bērna launaga kārbiņa ik rītu vecākiem var sagādāt galvassāpes – ko lai tajā ieliek, lai bērns labprāt ēstu? Pēdējā laikā, pieaugot kvalitatīvās maizes piedāvājumam, launaga kārbiņas klasika – sviestmaizes – ir atkal populārāko ēdienu topā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.