Menu
 

Piektdiena, 13 Septembris 2019

PVD neatrod pārkāpumus Siguldas bērnudārzos; paņemti bakteriālie paraugi

Piektdien plkst. 17.30 noslēgušās Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD) pārbaudes Siguldas novada pirmsskolas izglītības iestādēs, kurās notikuši bērnu saslimšanas gadījumi. Pašvaldībai sniegtā informācija liecina, ka Siguldas novada pirmsskolas izglītības iestādēs līdz šim nav konstatēti pārkāpumi ēdiena sagatavošanas vietās. Ir paņemti bakteriālie paraugi, lai noskaidrotu, vai ēdienu sagatavošanas vietās nav atrodami slimības ierosinātāji.

Lasīt vairāk...

Olaine aicina uz Dzērveņu festivālu

No 18. līdz 21. septembrim Olaines Mežaparkā norisināsies "Dzērveņu festivāls 2019". 18.septembrī no plkst. 17.00 līdz 21.00 Popkorna skvērā būs iespēja baudīt aktivitātes ģimenei sadarbībā ar "Smilšu lampas" – zīmējumi smiltīs; radošās darbnīcas – sapņu ķērāji, mandalas, akmeņu apgleznošana; skaņu meditāciju "Pelde gongu skaņās kopā ar Ingu Rancāni".

Lasīt vairāk...

Viedoklis. Jo dziesma jau nav par krekliem...

Pagājušās nedēļas nogalē sociālajos tīklos “Facebook” un “Twitter” īstu vētru sacēla fotogrāfijas, kurās bija iemūžināts apģērba piedāvājums kādā no tirdzniecības centra “Alfa” jaunajiem veikaliem – militāra piegriezuma vestes ar uzrakstu “Krievijas armija”, krekliņi ar kaimiņvalsts prezidenta noģīmi utt., bet īpašu sašutumu izpelnījās fotogrāfija ar cenu zīmi, kas par to, cik konkrētā prece maksā, vispirms vēstīja krieviski un tikai tad latviski, tādējādi pārkāpjot Valsts valodas likumu.

Lasīt vairāk...

Pēc smagas saindēšanās bērnudārzos Siguldā hospitalizēti pieci bērni (papildināta)

Pēc smagas saindēšanās bērnudārzos Siguldā hospitalizēti pieci bērni, apstiprināja Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) pārstāve Ilze Arāja. Pēc viņas teiktā, centrs vakar saņēmis informāciju par pieciem hospitalizētiem bērniem, kā rezultātā uzsākta epidemioloģiskā izmeklēšana. Piektdien centra eksperti atrodas izbraukumā Siguldā.

Lasīt vairāk...

Mārupē tiks izveidota vietējās produkcijas tirdzniecības vieta

2020.gadā  Mārupē, Bebru ielā 10, plānots  izveidot vietējās produkcijas tirdzniecības vietu un tūrisma informācijas punktu. Tiks izveidota tirdzniecības vieta, kur vienuviet amatniekiem, mājražotājiem un māksliniekiem popularizēt un nodot tirdzniecībā savu produkciju, kā arī tiktu piedāvāti Mārupes novada suvenīri un sniegta informācija par tūrisma pakalpojumiem novadā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.