Menu
 

Piektdiena, 14 Janvāris 2022

Premjers uzdevis ekonomikas ministram iesniegt priekšlikumus energoresursu cenu stabilizēšanai

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) uzdevis ekonomikas ministram Jānim Vitenbergam (NA) iesniegt valdībā priekšlikumus energoresursu cenu stabilizēšanai un ilgtermiņa prognozējamības nodrošināšanai nacionālā un reģionālā mērogā, kā arī priekšlikumus siltumenerģijas izmaksu samazināšanai, kas būtu vērsti uz strauja siltumenerģijas tarifu pieauguma novēršanu, informēja Ministru prezidenta preses sekretārs Sandris Sabajevs.

Lasīt vairāk...

Martinam Dukuram 12.Eiropas čempiona tituls un 11.Pasaules kauss

  • Publicēts Sports

Pasaules titulētākais skeletonists siguldietis Martins Dukurs savu trofeju kolekciju papildinājis ar vēl divām. Piektdien viņš uzvarēja Pasaules kausa izcīņas astotajā posmā Sanktmoricas trasē Šveicē un vienlaikus arī Eiropas čempionātā. Šis Martinam bija divpadsmitais Eiropas čempiona tituls un arī vienpadsmitā uzvara Pasaules kausa kopvērtējumā.

Lasīt vairāk...

Karikatūra. Gāzes cenas – debesīs

Dabasgāzes cena turpina būtiski kāpt, un vairākkārtējs izmaksu pieaugums, spriežot pēc ierakstiem sociālajos tīklos, šokē gan mājsaimniecības, gan uzņēmējus. Dabasgāzes cenas pieaugums vistiešākajā veidā ietekmē apkures izmaksas, ja mājokļa apkurināšanai tiek izmantota gāze. Ieguvēji šobrīd varētu būt to novadu iedzīvotāji, kur centralizētajā apkures sistēmā par kurināmo tiek izmantota šķelda.

Lasīt vairāk...

CSP: Novembrī Latvijas tūristu mītnēs bijis par 31,1 % vairāk viesu nekā pirms gada

2021.gada novembrī Latvijas tūristu mītnēs apkalpoti 66 tūkstoši ārvalstu un vietējo viesu, kas ir par 31,1 % vairāk nekā 2020. gada novembrī, bet par 63,6 % mazāk nekā pirms pandēmijas 2019. gada novembrī, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) dati. Viesi tūristu mītnēs pavadīja 127,5 tūkstošus nakšu, kas ir par 4,6 % vairāk, salīdzinot ar pagājušā gada novembri.

Lasīt vairāk...

Dušas sienas vai slēgta dušas kabīne?

Izdarot savu izvēli starp dušas sienām vai slēgtām dušas kabīnēm, būtiski izvērtēt dažādo dušas veidu atbilstību saviem paradumiem, vēlmēm un vannas istabas plānojumam. Katram no veidiem ir savi ieguvumi un trūkumi. Bez to izvērtēšanas nav iespējams izveidot patiesi funkcionālu vannas istabu.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.