Menu
 

Svētdiena, 02 Janvāris 2022

Augstākā Covid-19 saslimšana Latvijā – Mārupes un Ķekavas novados, pirmajā desmitniekā vēl četras Pierīgas pašvaldības

Rēķinot pēdējo 14 dienu saslimušo skaitu uz 100 000 iedzīvotāju, Mārupes novadam starp visām Latvijas pašvaldībām ir visaugstākais rādītājs, Ķekavas novadam – otrais, Ropažu novadam – sestais, Ādažu novadam – septītais, Saulkrastu novadam – astotais un Salaspils novadam – devītais, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) 2.janvārī apkopotie dati.

Lasīt vairāk...

Psihoterapeite: Cilvēki ar mentālās veselības problēmām nemeklē palīdzību, jo baidās no atstumtības

Kā liecina nesen veiktā VAS “Latvijas dzelzceļš” socioloģiskā aptauja, vien 12% cilvēku spēj ikdienā runāt par savām mentālās veselības problēmām. Turklāt gandrīz puse aptaujāto nezina, kā tuviniekos atpazīt pašnāvnieciskas tieksmes. Kādas ir pirmās pazīmes, kas liecina, ka cilvēks vēlas sev atņemt dzīvību un kur šajos brīžos meklēt palīdzību.

Lasīt vairāk...

Svītrainie, punktainie, daudzkrāsainie: ierastie telpaugi eksotiskās drānās

Kopš 2020.gada “Instagram” un citos sociālajos tīklos īstu triumfa gājienu piedzīvo telpaugi ar neparastu krāsojumu: iecienītās monsteras, fikusi un citi augi, kas ierasti ir zaļi, bet pēkšņi izrotājušies ar baltiem, dzelteniem vai rozīgiem ielaidumiem, viena lapas puse vai pat visa lapa nokrāsojusies balta vai sārta utt., kļūstot par efektīgu akcentu jebkurā interjerā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.