Menu
 

Svētdiena, 10 Februāris 2019

Raidījums: Mikroautobusu pārvadājumu līgums "Rīgas satiksmei" var nest 6-7 miljonu eiro lielus zaudējumus

Pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" (RS) un pilnsabiedrība "Rīgas mikroautobusu satiksme" (RMS) līgums par tiesībām galvaspilsētā pārvadāt pasažierus ar mikroautobusiem varētu pašvaldības uzņēmumam nest 6-7 miljoni eiro zaudējumus, vēsta TV3 raidījums "Nekā personīga", atsaucoties uz RS pagaidu vadītāja Anrija Matīsa aplēsēm.

Lasīt vairāk...

Foto: "Muzikālajā bankā" triumfē "Prāta vētra"

Ar krāšņu šovu Daugavpils Olimpiskajā centrā noslēgusies Latvijas Radio 2 aptauja “Muzikālā banka 2018”, kurā gada vērtīgākās dziesmas titulu ieguva “Prāta vētras” izpildītā dziesma “Ogles”. Pirmajā trijniekā iekļuva arī Dons un Ozols ar kompozīciju “Salauzta sirds”, iegūstot otro vietu, savukārt trijnieku noslēdza “Tautumeitas” ar dziesmu “Sadziedami".

Lasīt vairāk...

Aptauja Rīgā. Kā vērtējat sadarbību ar savu komercbanku?

Šīs nedēļas sākumā ziņu aģentūra LETA vēstīja, ka “Luminor Bank” plāno Latvijā atlaist apmēram 250 darbinieku. Savukārt “Rīgas Apriņķa Avīze” jau rakstīja, ka Pierīgā samazinās arī citu komercbanku filiāļu skaits un turpinās pāreja no banku kodu kartēm uz kodu kalkulatoriem vai mobilajām aplikācijām, kas ne reizi vien radījusi problēmas gados vecākiem cilvēkiem...

Lasīt vairāk...

Tuvākajā diennaktī ilgstoši līs un snigs

Pirmdien gan naktī, gan dienā Latvijā gaidāms lietains laiks, daudzviet - galvenokārt austrumu novados - arī snigs slapjš sniegs, prognozē sinoptiķi. Nokrišņu daudzums vietām, īpaši valsts centrālajā daļā, būs lielāks par desmit milimetriem un sasniegs trešdaļu no mēneša normas. Debesis klās bieza mākoņu sega.

Lasīt vairāk...

Praktiskas situācijas pēc "Brexit"

Informējot par situāciju, kad Lielbritānija atstās Eiropas Savienību, valsts iestādes joprojām apskata divus variantus: ja tas notiks bez līguma, jaunā kārtība attiecībās ar Lielbritāniju kā nu jau trešo valsti sāksies šopavasar, 30. martā, savukārt, ja būs izstāšanās līgums, būs pārejas periods. Taču jebkurā gadījumā noteikumu kodols ir ES saistības ar trešo valsti. Muita ir viens no atslēgas vārdiem nākotnes attiecībās ar Lielbritāniju.

Lasīt vairāk...

Paaudžu maiņa Olaines ārstu praksē

Olainiešus jau vairāku paaudžu garumā ir ārstējušas Jekaterina Grigorjeva un Nelli Šohina. No janvāra Olainē darbu sākušas divas jaunas ģimenes ārstes – Līga Soida un Līva Jenerte, kuru pārziņā tagad ir J. Grigorjevas un N. Šohinas pacienti.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.