Menu
 

Ceturtdiena, 07 Februāris 2019

VARAM Babītes novada domei atkārtoti uzdod novērst ūdenssaimniecības pakalpojumu sniegšanas pārkāpumus

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce (AP), reaģējot uz iedzīvotāju sūdzībām, kā arī tiesisko regulējumu ūdenssaimniecības jomā Babītes novadā, uzdevis novada domes priekšsēdētājam Andrejam Encem sniegt paskaidrojumu par ūdenssaimniecības pakalpojumu nenodrošināšanas pieļaušanas iemesliem, kā arī informēt par turpmāko rīcību pārkāpumu novēršanai.

Lasīt vairāk...

Aptauja: pārgājieni ir populārākā aktivitāte dabā

Uz jautājumu, kādas aktivitātes dabā aptaujātajiem patīk, 34% respondentu atbildēja, ka tie ir pārgājieni. Nākamā populārākā aktivitāte ir braukšana ar divriteni (23%) un pēc tam seko airēšana ar laivu (14%) un slēpošana (12%) vai skriešana (12%), interneta aptaujā noskaidrojusi aktīvās atpūtas kompānija “Finalmente”.

Lasīt vairāk...

Pierīgas vērtīgākie uzņēmumi – "Maxima Latvija", "Olainfarm" un "Alfor"

“Lursoft” veicis pētījumu, analizējot visu Latvijas uzņēmumu novērtējumus par 2018.gadu. Vērtīgākie uzņēmumi koncentrēti tieši galvaspilsētā un tās pievārtē. Pierīgas vērtīgāko uzņēmumu saraksta galvgalā ar 367,31 miljonu eiro ierindojies tirgotājs SIA “Maxima Latvija” Ķekavas novadā. Latvijas vērtīgāko uzņēmumu sarakstā tas ieņem desmito vietu.

Lasīt vairāk...

Padomi: Kā nepārmaksāt, pērkot īpašumu

Nekustamā īpašuma iegāde pieder pie dzīves nozīmīgākajiem finanšu lēmumiem, kas prasa rūpīgu iedziļināšanos, laiku un arī zināšanas. Lai atrastu sava maciņa biezumam un vēlmēm piemērotu mājokli, cilvēks nereti ir paguvis apskriet puspasauli, iztērēt mēnešus un pat gadus, lai atrastu sev vēlamo.

Lasīt vairāk...

Apstiprināts Babītes novada pašvaldības budžets; ieņēmumi plānoti 15,3 miljonu eiro apmērā

Babītes novada dome apstiprinājusi novada pašvaldības budžetu 2019. gadam, kas pamatbudžetā paredz ieņēmumus 15 300 961 eiro apmērā, bet izdevumi plānoti 19 403 051 eiro apmērā. Izdevumi plānoti lielāki, jo no iepriekšējā gada izveidojies uzkrājums 2 360 819 eiro, kā arī 2017.gadā piešķirts Valsts kases aizdevums Babītes vidusskolas pārbūvei.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.