Menu
 

Piektdiena, 01 Februāris 2019

Finanšu ministrija: 2019.gada fiskālā telpa ir mīnus 34 miljoni eiro

2019.gada fiskālā telpa būs negatīva 34 miljonu eiro apmērā, informēja Finanšu ministrijā (FM). "Šajā un nākamajos divos gados vispārējās valdības budžeta bilance pie nemainīgas politikas, pieskaitot fiskālā nodrošinājuma rezervi, ir mazāka nekā pieļaujamā bilance. Tas nozīmē, ka fiskālā telpa ir negatīva. 2019.gadā tās indikatīvais apmērs ir -34 miljoni eiro," pauda ministrijā.

Lasīt vairāk...

VARAM pērn uzsāktais remigrācijas projekts palīdzējis atgriezties 399 cilvēkiem

2018.gadā Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) uzsāka īstenot remigrācijas projektu, kura ietvaros aizsāktas vairākas valstiski nozīmīgas aktivitātes remigrācijas procesa sekmēšanai. Sniedzot dažādu informāciju un pakalpojumus, pērn remigrācijas koordinatori palīdzēja Latvijā atgriezties 399 cilvēkiem.

Lasīt vairāk...

Papīra maisiņi, auduma somas, kartona kastes. Par maisiņiem veikalos

  • Publicēts Vide

No šā gada 1. janvāra spēkā stājušies grozījumi Iepakojuma likumā. Jau mēnesi pircējiem veikalos vairs netiek izsniegti bezmaksas plastmasas iepirkumu maisiņi, kā tas bija kādreiz. Izņēmums ir ļoti vieglās plastmasas maisiņi beramo un sveramo produktu iesaiņošanai. Kā šajā laikā ir klājies veikalu tīkliem, un kā ar jauno kārtību apraduši pircēji?

Lasīt vairāk...

Komentārs. Jauns Valsts prezidents

Šā gada 1. janvārī stājās spēkā grozījums Latvijas Republikas Satversmē, kas paredz, ka Valsts prezidentu turpmāk ievēlēs, atklāti balsojot, ar ne mazāk kā 51 Saeimas locekļa balsu vairākumu. Veicot izmaiņas valsts pamatlikumā, grozīts Satversmes 36. pants, kurā mainīts viens vārds – “aizklāti” vietā “atklāti”.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.