Menu
 

Pirmdiena, 18 Februāris 2019

Pērn līdz trūcīgajiem nonākušas no izmešanas paglābtas 9,9 tonnas dažādu pārtikas produktu

Pērn līdz trūcīgajiem nonākušas no izmešanas paglābtas 9,9 tonnas dažādu pārtikas produktu 14 416 eiro vērtībā, informēja Latvijas Samariešu apvienības komunikācijas speciāliste Baiba Pare. Ar šiem pārtikas produktiem papildinātas 5415 izdalītās pārtikas pakas. Kopumā palīdzība tikusi sniegta 14 728 personām.

Lasīt vairāk...

Foto: Pauls, Busulis, Kaupers un citas zvaigznes cikla "Kino un teātra mūzika" pirmajā koncertā Dzintaros

Dzintaru koncertzālē izskanējis cikla “Kino un teātra mūzika” pirmais koncerts, uz kuru klausītājus aicināja Latvijas Nacionālā teātra izpilddirektors Ojārs Rubenis. Kopā ar Maestro Raimondu Paulu bija iespēja tikties ar dziedātājiem Intaru Busuli, Renāru Kauperu, Dināru Rudāni, režisoriem Jāni Streiču un Annu Viduleju, kā arī aktieriem Lilitu Ozoliņu, Mariju Bērziņu un Mārci Maņjakovu.

Lasīt vairāk...

Ceturtā daļa valsts galveno autoceļu un gandrīz puse reģionālo autoceļu ir sliktā un ļoti sliktā tehniskā stāvoklī

Pēc 2018. gadā veiktajiem remontdarbiem valsts autoceļu tīklā 64,1 % galveno autoceļu ir labā un teicamā tehniskajā stāvoklī. Visi valsts galvenie autoceļi ir ar asfaltbetona segumu. 10,3 % valsts galveno autoceļu ir apmierinošā stāvoklī un vēl 25,6 % – sliktā tehniskā stāvoklī, liecina VAS “Latvijas Valsts ceļi” (LVC) apkopotā informācija.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.