Menu
 

Trešdiena, 13 Februāris 2019

Rakstniece Dace Judina: Latviešiem skapī vēl daudz mīļu skeletu

Savu pirmo psiholoģisko detektīvromānu «Tik vienkārši» Dace Judina uzrakstīja pirms desmit gadiem, bet šā gada februāra beigās dienasgaismu ieraudzīs viņas septiņpadsmitā grāmata – desmitais detektīvromāns «Lāsts» no sērijas «Izmeklē Anna Elizabete». Šķiet, latviešu kriminālromāna žanrā Dace pašlaik ir nepārspēta, turklāt, kā viņa pati atzīst sarunā ar «Kodolu», ar desmito nekas nebeigsies. «Drīzāk tas būs labs iemesls kopā ar draugiem un domubiedriem atkorķēt šampanieša pudeli,» viņa smaida.

Lasīt vairāk...

Gada laikā garantijas mājokļa iegādei saņēmuši 1000 jauno speciālistu

Attīstības finanšu institūcija “Altum” jauno speciālistu mājokļu garantiju programmā šonedēļ piešķīrusi tūkstošo garantiju. Nepilna gada laikā savu mājokli ar valsts atbalstu iegādājies tūkstotis jauno speciālistu vecumā līdz 35 gadiem. Komercbankas ar garantijas palīdzību hipotekārajos kredītos jaunajiem speciālistiem piešķīrušas kopumā 58 miljonu eiro.

Lasīt vairāk...

Pētījums: Ēnu ekonomikas īpatsvars taksometru nozarē veido vismaz 80%

Latvijā ēnu ekonomikas īpatsvars taksometru nozarē veido vismaz 80%, secināts biedrības BASE ("Business Against Shadow Economy") 2018.gada nogalē veiktajā pētījumā par taksometru nozari Latvijā, kura izstrādē piedalījās Rīgas ekonomikas augstskolas profesors Arnis Sauka, kā arī Valsts ieņēmumu dienesta bijusī vadītāja Ināra Pētersone un Ekonomikas ministrijas bijušais valsts sekretārs Juris Stinka.

Lasīt vairāk...

Apdrošinātājs: Februārī dramatiski pieaudzis pieteikto atlīdzību skaits par bedru izraisītiem auto bojājumiem

Februāra pirmajās desmit dienās, salīdzinot ar šo pašu laika periodu pērn, četras reizes palielinājies to atlīdzību pieteikumu skaits, kas saistīti ar automašīnu bojājumiem nekvalitatīva ceļa seguma un bedru dēļ, liecina apdrošināšanas sabiedrības “Balta” dati. Lielākais skaits pieteikumu saņemts Rīgā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.