Menu
 

Pirmdiena, 30 Novembris 2020

Panākta vienošanos vēl vairāk paplašināt atbalstu uzņēmējiem un darbiniekiem

Ņemot vērā Covid-19 vīrusa straujo izplatību un nepieciešamību pastiprināt drošības pasākumus, valdību veidojošās partijas sadarbības sanāksmē pirmdien vienojušās būtiski paplašināt valsts atbalstu uzņēmējiem dīkstāves atbalsta un apgrozāmo līdzekļu subsīdijas saņemšanai, informēja ekonomikas ministrs Jānis Vitenbergs (KPV LV).

Lasīt vairāk...

Seši fermentēti produkti zarnu labsajūtai un imunitātes stiprināšanai

Par imūnsistēmu cilvēka organismā lielā mērā ir atbildīgs zarnu trakts un tajā dzīvojošie mikroorganismi jeb zarnu mikroflora, kas apgādā organismu ar tam nepieciešamajām uzturvielām. Taču, lai tas spētu pilnvērtīgi pildīt savas funkcijas un cilvēka imunitāte būtu spēcīga, tajā mītošajām labajām un sliktajām baktērijām jābūt līdzsvarā.

Lasīt vairāk...

Pētījums: Uzņēmumi kļūst atvērtāki ārvalstu studentu nodarbināšanai

Lielākā daļa ārvalstu studentu, kas mācās Latvijā, kopumā ir apmierināti ar studiju izvēli un pieredzi savā izglītības iestādē, taču vēlētos vairāk iespēju nopelnīt paralēli studijām. Ārvalstu studentu darba meklēšanas pieredze Latvijā ir ļoti dažāda, tomēr pētījums liecina, ka trešā daļa studējošo ieguvuši pastāvīgu darbu uzņēmumos, kuros studiju ietvaros bijuši praksē. Arī uzņēmumi paliek aizvien atvērtāki ārvalstu studentiem, īpaši tūrisma un viesmīlības sektorā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.