Menu
 

Pirmdiena, 16 Novembris 2020

Ekonomiste: Bezdarbs vīrusa ierobežojumu spīlēs

Ekonomikas aktivitātes atgūšanās un ikgadējais sezonas darbu pieaugums vasaras mēnešos un rudens sākumā bija labvēlīgi darba tirgum. Iekšzemes kopproduktā pēc rekordliela krituma ceturkšņa ietvaros redzējām rekordlielu kāpumu izaugsmē. Uz šī fona uzlabojums darba tirgū trešajā ceturksnī ir bijis diezgan piezemēts – viennozīmīgi mazāks nekā tas, ko bijām pieraduši redzēt iepriekšējos trīs gados.

Lasīt vairāk...

Carnikavā atklāts jaunais futbola laukums

  • Publicēts Sports

Carnikavā, sporta kompleksā Rožu ielā 28, simboliski atklāts jaunais futbola laukums, kas ekspluatācijā tika nodots jau septembrī, vēsta Latvijas Futbola federācija. Sporta laukumu kompleksa būvniecība Carnikavā sākās janvārī. 64x43 metru futbola laukuma ar mākslīgo segumu ieklāšanu realizēja Latvijas Futbola federācija (LFF) sadarbībā ar Carnikavas novada pašvaldību.

Lasīt vairāk...

Turpmāk Siguldas novada blīvi apdzīvotās vietās uguņošana tiks atļauta tikai gadumijā

Stājušies spēkā Siguldas novada pašvaldības domes sēdē apstiprinātie grozījumi Siguldas novada sabiedriskās kārtības noteikumos, kur būtiskas izmaiņas veiktas uguņošanas ierīču un pirotehnisko izstrādājumu izmantošanā. Kā liecina informācija pašvaldības vietnē, turpmāk uguņošana Siguldas novada teritorijas plānojumā noteiktajās pilsētas un ciemu teritorijās atļauta laika posmā no 31. decembra plkst. 23.30 līdz 1. janvāra plkst. 00.30, tādā veidā samazinot plašpatēriņa pirotehnisko izstrādājumu radīto negatīvo ietekmi uz vidi un uzlabojot iedzīvotāju un mājdzīvnieku drošību.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.