Menu
 

Ceturtdiena, 26 Novembris 2020

Veselības ministrija: Ja sabiedrība neievēros drošības pasākumus, ārstniecības iespējas būs apdraudētas

“Šīs dienas lielie saslimšanas rādītāji ir nopietns signāls. Ja noteiktie drošības pasākumi netiks ievēroti, nākamais solis jau būtu dienas stacionāru darbības apturēšana, lai nodrošinātu palīdzību Covid-19 slimniekiem,” ceturtdien tiešsaistes preses konferencē norādīja veselības ministre Ilze Viņķele.

Lasīt vairāk...

PTAC: Esi uzmanīgs, izmantojot "Melnās piektdienas" piedāvājumus

Atjaunotais ārkārtas stāvoklis veicina patērētājus preces un pakalpojumus iegādāties gan interneta veikalos, gan sociālajos tīklos. Lai arī iespēja iepirkties, neizejot no mājām, šobrīd būtiski atvieglo patērētāju ikdienu un aktuāli ir “Black Friday” (Melnās piektdienas) un Ziemassvētku laika piedāvājumi, Patērētāju tiesību aizsardzības centrs (PTAC) aicina patērētājus būt uzmanīgiem un rūpīgi izvērtēt katru piedāvājumu.

Lasīt vairāk...

"Rīgas satiksmes" autobusos Garkalnes, Mārupes un Salaspils novados būs jāievēro marķētās sēdvietas

Saskaņā ar valdības lēmumu no piektdienas, 27. novembra, pārvietojoties “Rīgas satiksmes” autobusos Garkalnes, Mārupes un Salaspils novados, būs jāievēro marķētās sēdvietas un savstarpējā distancēšanās. Sēdvietas tiks marķētas 7., 10., 25., 43., 55.maršruta (Mārupe) 16., 28., 29.maršruta (Garkalne), kā arī 50.maršruta (Salaspils) autobusos, informēja uzņēmumā.

Lasīt vairāk...

Grupa "Tautumeitas" neierastās maskās laiž klajā jaunu dziesmu

Tuvojoties šī izaicinošā gada nogalei, etno mūzikas grupa “Tautumeitas” klausītājiem piedāvā savu jaunāko singlu “Spodrē manu augumiņu”, mudinot  visu tumšo un negatīvo atstāt pagātnē un meklēt gaišo pašiem sevī. Drīzumā pie skatītājiem nonāks arī dziesmas videoklips, kurā “Tautumeitas” būs redzamas līdz šim neierastos tēlos.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.