Menu
 

Svētdiena, 08 Novembris 2020

Lelde Ceriņa: no Vangažiem līdz vienmēr dzīvajai galvaspilsētai

TV personība un pasākumu vadītāja. Mīloša māte, sieva un vienkārši apbrīnojami pozitīva sieviete. Mācījusies Latvijas Universitātē, šobrīd darbojas žurnālā “LETE”, televīzijā “Rīga TV 24”, kā arī uzņēmumā “Draugiem Group”. Tā ir neviena cita kā Lelde Ceriņa, un stāstu sērija “Ievērojami cilvēki Pierīgā” ir devusies uz vienmēr ļaužu pilno Rīgu, lai dzirdētu viņas stāstu.

Lasīt vairāk...

Studente no Ukrainas: Latvijā ar pirmo mēģinājumu atradu labu darbu

Šobrīd Latvijā mācās ap 10 000 ārvalstu studentu, kas ir par 20% vairāk nekā pērn un uz pusi vairāk nekā 2014. gadā. Kopumā tie ir 12% no visa studējošo skaita. Neraugoties uz situāciju pasaulē, studenti turpina izvēlēties Latviju kā savu studiju galamērķi, tomēr pandēmija būtiski ietekmējusi studējošo iespējas atrast darbu. Kādas ir nodarbinātības iespējas ārvalstu studentiem, cik viegli vai grūti ir atrast darbu ar salīdzinoši nelielām latviešu valodas zināšanās un, vai tiešām ārvalstu studenti strādā tikai ēdināšanas uzņēmumos?

Lasīt vairāk...

Elektroniskie, stikla vai infrasarkanie. Kā neapjukt plašajā termometru izvēlē?

Šobrīd, Covid-19 pieaugošas pandēmijas un citu vīrusu laikā, ir jāpievērš pastiprināta uzmanība savai veselībai un pašsajūtai kopumā, kad nepieciešamība pēc ķermeņa temperatūras mērīšanas var kļūt arvien regulārāka. Vēsturiski bijām pieraduši pie termometriem ar dzīvsudrabu, taču nu jau vairāk nekā desmit gadus Eiropas Savienībā šos termometrus nevar iegādāties.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.