Menu
 

Trešdiena, 11 Novembris 2020

Guntis Kalme: Svinam sevi kā valstsnāciju

Vārds “svētki” nāk no “svēts”, tātad no augstākām vērtībām. Svētkos skatām dzīvi lielākos mērogos nekā ikdienā. Gribam būt līdzdalīgi svētku dziļākajai būtībai, aiz pārejošā skatīt to, kas nedrīkst pāriet un beigties. Cildinām pamatvērtības, kas veido mūsu patību, to bez kā mēs neesam mēs.

Lasīt vairāk...

Atklāts Ķekavas vidusskolas jaunais korpuss 300 audzēkņiem

Lāčplēša dienā atklāts Ķekavas vidusskolas jaunais korpuss ar desmit mācību klasēm, plašu ēdamzāli, skolotāju atpūtas istabu un rekreācijas zonu skolēniem.  Jaunās mācību telpas nodrošinās papildus vietas 300 audzēkņiem. Jau ziņots, ka 10. novembrī tika parakstīts līgums par līdzīga veida piebūves projektēšanu un būvniecību pie Baložu vidusskolas.

Lasīt vairāk...

Valsts policija Pierīgā un Rīgā konfiscējusi 7701 litru alkohola bez akcīzes markām

Valsts policijas amatpersonas ir aizturējušas personu grupu, kas nodarbojusies ar nelegālo alkoholisko dzērienu uzglabāšanu un izplatīšanu. Izmeklēšanas laikā veicot kratīšanas kādā noliktavā Pierīgā un vairākās vietās Rīgā, kopumā izņemti 7701,25 litri alkohola bez Latvijas Republikas akcīzes markām. Atklājot šo noziegumu, Valsts policija ir novērsusi turpmākus zaudējumus tautsaimniecībai.

Lasīt vairāk...

Daļa no stresa pārvaldīšanas stratēģijas – pozitīvs skats uz dzīvi

Aptieku apmeklētāji parasti vēršas pie farmaceita vēlmē tikt galā ar kādu problēmu. Nereti slimība vai sāpes padara pacientu neiecietīgu. Pandēmija šo nervozitāti vēl vairāk saasina. Ar to jāspēj tikt galā, jāpanāk, ka ne tikai pacienta problēmai ir rasts risinājums, bet arī mazināts negatīvais uzbudinājums.  Darbs aptiekā bez prasmes neļauties negativitātes spiedienam, nav iespējams. Tādēļ ir vērā ņemams speciālista padoms, kā uzturēt sevī možu garu.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.