Menu
 

Piektdiena, 20 Novembris 2020

Martins Dukurs skeletona sezonu sāk ar uzvaru Siguldā

  • Publicēts Sports

Titulētais skeletonists Martins Dukurs jauno Pasaules kausa izcīņas sezonu piektdien sācis ar pirmo vietu sacensībās mājas trasē Siguldā, kas viņam bija jau 55.uzvara karjerā. Nedaudz līdz goda pjedestālam pietrūka viņa brālim Tomasam – ceturtā vieta. Jau ziņots, ka iepriekš notikušajās dāmu sacensībās vienīgā Latvijas pārstāve Endija Tērauda izcīnīja negaidīti augsto trešo vietu.

Lasīt vairāk...

Saulkrastu novadā – vēsture ik uz soļa

Kur jūras balss dzirdama pat augstākajās koku galotnēs, kur vakari tiek pavadīti garās pastaigās gar jūru un katrs saulriets ir neatkārtojams, elpu aizraujošs. Stāstu sērija “Piemiņas un rituālu vietas Pierīgas pilsētās” ir devusies uz Saulkrastiem. Šī pilsēta var lepoties ar daudzām ainaviskām, vēsturiskām un nozīmīgām piemiņas, kā arī kultūrvēsturiskām vietām.

Lasīt vairāk...

Endija Tērauda uz goda pjedestāla skeletona Pasaules kausa sezonas pirmajā posmā Siguldā

  • Publicēts Sports

Latvijas jaunā skeletoniste Endija Tērauda sagādājusi patīkamu pārsteigumu un izcīnījusi trešo vietu Pasaules kausa izcīņas pirmā posma sacensībās piektdien Siguldas trasē. Plkst.15.00 pirmo braucienu sāks skeletonisti, arī brāļi Martins un Tomass Dukuri, bet sestdien un svētdien sezonas pirmie starti bobslejistiem. Sacensības notiek bez skatītāju klātbūtnes.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.