Menu
 

Svētdiena, 26 Aprīlis 2020

Pedagoģe: Šobrīd ir būtiski neaizmirst par bērnu emocionālajām vajadzībām

Ir aizvadītas četras attālināto mācību nedēļas, kad sarunā ar ārvalstu kolēģiem no ASV, Eiropas un Āzijas, kuri attālināti māca un mācās jau deviņas nedēļas, Rīgas Starptautiskās skolas mūzikas skolotāja, Neatkarīgās izglītības biedrības pārstāve Rūta Kanteruka secinājusi – mēs esam fāzes sākumā, kad būtiskākais bija nomainīt darba vidi, pierast un iedzīvoties jaunajā situācijā. Šobrīd, kad tehniski esam sapratuši, kā tas strādā, laiks padomāt par bērnu emocionālajām vajadzībām.

Lasīt vairāk...

Valsts augu aizsardzības dienests iesaistījies starptautiskā projektā Sosnovska latvāņu iznīcināšanai

  • Publicēts Vide

Valsts augu aizsardzības dienests (VAAD) iesaistījies starptautiskā Eiropas Savienības (ES) finansētā projektā par invazīvo svešzemju sugu negatīvās ietekmes mazināšanu aizsargājamās teritorijās Latvijas, Lietuvas un Baltkrievijas pārrobežu reģionā, kas tostarp šajās valstīs paredz iznīcināt Sosnovska latvāņus, informēja dienesta sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Ūdre.

Lasīt vairāk...

Septiņi padomi personīgās kiberdrošības uzlabošanai ārkārtas situācijas laikā

Prognozēt, kā izskatīsies pasaules ekonomika pēc Covid-19, joprojām ir pāragri. Tomēr jau šobrīd redzam, ka liela daļa uzņēmumu, ievērojot pašizolācijas noteikumus, pārceļ ikdienas darbus uz virtuālo telpu, un eksperti paredz, ka šī brīža paradumu maiņa kļūs par pamatu arī turpmākai attālinātā darba tendences attīstībai. Svarīgi ir ne tikai pilnvērtīgi apgūt jaunos komunikāciju kanālus, ko izmantojam darbam, izklaidei un saziņai, bet paturēt prātā arī drošības jautājumus, kas skar ikvienu interneta lietotāju. 

Lasīt vairāk...

Kā atbrīvoties no plecu un kakla saspringuma? Padomi darba vietas iekārtošanai mājās

Darbs no mājām kļuvis par jauno ikdienu lielai daļai strādājošo, un vēl teju mēnesi daudzi no mums birojos neatgriezīsies. Iekārtot veselībai nekaitīgu darba vidi mājas apstākļos var būt gana izaicinoši, taču ne neiespējami. Lai neiedzīvotos nopietnās veselības problēmās, iesaku paņēmienus, kas uzlabos fizisko labsajūtu un darba efektivitāti, strādājot no mājām.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.