Menu
 

Ceturtdiena, 02 Aprīlis 2020

Studiju un studējošā kredītu pamatsummas atmaksu varēs atlikt līdz sešiem mēnešiem

Tā kā daudziem studiju un studējošā kredīta ņēmējiem saistībā ar Covid-19 izplatību un valstī noteikto ārkārtējo stāvokli ir samazinājušies ikmēneša ienākumi, ir radušās arī grūtības atmaksāt valsts galvotos studiju un studējošā kredītus. Lai šo problēmu risinātu, ceturtdien valdība atbalstījusi Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) rosinātos grozījumus  Ministru kabineta noteikumos, ļaujot atlikt studiju un studējošā kredītu, kā arī kredītam pielīdzināto stipendiju pamatsummas atmaksu uz termiņu līdz sešiem mēnešiem.

Lasīt vairāk...

Par laupīšanu Salaspilī aizturēta četru personu grupa

Pagājušajā pirmdienā ap pulksten 16.20 Salaspilī četras personas, pielietojot fizisku spēku un nodarot miesas bojājumus 1984. gadā dzimušam vīrietim, nolaupīja mobilo telefonu. Viens no uzbrucējiem, 1978. gadā dzimušais vīrietis, tika aizturēts notikuma vietā. Savukārt pārējām trim personām izdevās aizbēgt. Cietušais pēc uzbrukuma ar dažādām traumām nogādāts medicīnas iestādē.

Lasīt vairāk...

Brīdina par krāpniecību – viltus loteriju "Maxima" vārdā

“Maxima Latvija” informē, ka pēdējo dienu laikā ir fiksēti  gadījumi, kuros iedzīvotāji saņem it kā “Maxima” vārdā izsūtītas īsziņas par laimētu balvu. Šī ir krāpnieciska aktivitāte ar mērķi iegūt lietotāju datus un aicināt pierakstīties maksas pakalpojumiem. “Maxima Latvija” norāda, ka nekādā veidā ar aptauju nav saistīta un aicina ziņojumus ignorēt.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.