Menu
 

Piektdiena, 03 Aprīlis 2020

Sociālās aprūpes centrā "Allaži" testēšana uz Covid-19 veikta pēc tam, kad daudzi slimojuši ar augšējo elpceļu slimībām

Sociālās aprūpes centrā "Allaži" darbinieku un klientu testēšana uz Covid-19 veikta pēc tam, kad iestādē ziemas otrajā pusē daudzi cilvēki slimojuši ar augšējo elpceļu slimībām, aģentūru LETA informēja Siguldas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību pārvaldes vadītāja Sindija Brikmane.

Lasīt vairāk...

Siguldiete Elīna Barreta: Arī šajā laikā socializēšanās ir nepieciešama (2.daļa)

Iespējams, grāmatnīcu plauktos esat pamanījuši nelielu, baltu grāmatu ar nosaukumu “Socializēšanās rokasgrāmata latvietim. Ko (kur, kāpēc, kam un kā) teikt?”. Grāmatas autore ir siguldiete Elīna Barreta, kura astoņus gadus dzīvoja un strādāja Anglijā. Atgriežoties mājās, latviešu savstarpējās saskarsmes īpatnības viņai iekritušas acīs jo īpaši un radusies doma par grāmatu.

Lasīt vairāk...

Februārī rūpniecības produkcijas apjoms pieauga par 0,8 %

Šāgada februārī, salīdzinot ar 2019. gada februāri, rūpniecības produkcijas apjoms pēc kalendāri izlīdzinātiem datiem salīdzināmajās cenās pieauga par 0,8 %, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) dati par pēdējo mēnesi pirms ārkārtas situācijas izsludināšanas. To ietekmēja apjoma kāpums ieguves rūpniecībā un karjeru izstrādē – par 16,7 % un elektroenerģijas un gāzes apgādē – par 7 %, bet apstrādes rūpniecībā bija kritums par 0,9 %.

Lasīt vairāk...

Siguldas novada pašvaldība izsniegs pārtikas pakas bērniem no maznodrošinātām, trūcīgām un daudzbērnu ģimenēm

Kamēr skolēni mācās attālināti, Siguldas novada pašvaldība nodrošinās pārtikas pakas divas reizes mēnesī maznodrošināto, trūcīgo un daudzbērnu ģimeņu skolēniem no 1. līdz 9. klasei. Papildus tam vienu reizi mēnesī pārtikas pakas tiks izsniegtas arī maznodrošināto, trūcīgo un daudzbērnu ģimenēm, kuru bērni apmeklēja gan pašvaldības, gan privāto bērnudārzu, bet tagad paliek mājās drošības apsvērumu dēļ, informēja novada domē.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.