Menu
 

Otrdiena, 03 Septembris 2019

Atrasta Saulkrastu novada meža masīvā pazudusī sirmgalve

Otrdien ar panākumiem vainagojusies 1933. gadā dzimušās Valentinas Kazakevičas meklēšana. Turpinot sirmgalves meklēšanu ar Nacionālo bruņoto spēku helikopteru, apmēram plkst. 15.15 viņa tika pamanīta Sējas novada purvā. Valentina bija iestigusi purvā, un pati nespēja no tā izkļūt. Par laimi, viņa bija pie samaņas un pat spēja sarunāties, vēsta Valsts policija.

Lasīt vairāk...

Valdībā apstiprināts jaunais vispārējās vidējās izglītības standarts

Lai ikvienam vidusskolēnam dotu iespēju iedziļināties mācību saturā, ar kuru saistītas viņa nākotnes ieceres vai intereses, jaunais vispārējās vidējās izglītības standarts piedāvās mācību saturu apgūt trīs līmeņos. To nosaka Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) izstrādātais jaunais valsts vispārējās vidējās izglītības standarts un vispārējās vidējās izglītības programmu paraugi, kas otrdien apstiprināti valdībā.

Lasīt vairāk...

Ekonomists: Līdz gada beigām strauja izaugsme rūpniecībā nav gaidāma

Jūlijā Latvijas rūpniecībā turpinājās zināma stagnācija un, kā liecina Centrālās statistikas pārvaldes publicētā informācija, ražošanas apjomi Latvijas apstrādes rūpniecībā palielinājās par 1,3% salīdzinājumā ar 2018. gada jūliju. Vienlaikus enerģētikā un ieguves rūpniecībā izlaide jūlijā samazinājās par attiecīgi 6,2% un 14,9%, kā rezultātā ražošanas apjomi rūpniecībā kopumā saruka par 1,3%.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.