Menu
 

Piektdiena, 30 Oktobris 2020

Izsludināts iepirkums par Ķekavas apvedceļa būvdarbu uzraudzību

VAS “Latvijas Valsts ceļi” (LVC) ir izsludinājusi atklātu konkursu “Valsts galvenā autoceļa E67/A7 Rīga–Bauska–Lietuvas robeža (Grenctāle) posma 7,8.-25,0.km (Ķekavas apvedceļa) būvdarbu uzraudzība”. Šis ir nākamais solis publiskās un privātās partnerības projekta par Ķekavas apvedceļa projektēšanu, būvniecību, finansēšanu un uzturēšanu īstenošanā.

Lasīt vairāk...

Raivis Zeltīts: Mūsu mērķis ir latviešu interešu aizstāvība ar konservatīvu principu palīdzību

No pamatdarba brīvo laiku var pavadīt dažādi – sportojot, makšķerējot vai iesaistoties sabiedriskajā darbā. Raivis Zeltīts ir gados jauns cilvēks, turklāt ne tikai vairāku grāmatu autors, bet arī aktīvs sabiedriskais darbinieks. Viņš ir gan Nacionālās apvienības biedrs, gan kopā ar domubiedriem šobrīd veido jaunu sabiedrisko organizāciju.

Lasīt vairāk...

Profesore: Pretnostatīt privātās un pašvaldību skolas ir bezatbildīgi

Šonedēļ Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrība vērsusi uzmanību, ka Izglītības un zinātnes ministrijā izrādot neparasti lielu pretimnākšanu privātajām vidusskolām. Tā ir sabiedrības šķelšana pretnostatot publiskās un privātās izglītības iestādes. Runājot par it kā šķietami pretimnākšanu, tiek noklusēts fakts, ka arī privāto skolu audzēkņu vecāki maksā nodokļus, turklāt veic arī līdzmaksājumu.

Lasīt vairāk...

Carnikavas jaunajā Informācijas centrā būs iespēja iepazīt novada dabas bagātības un pašvaldības īstenotos projektus

Carnikavā, skvērā aiz novada domes ēkas (Rīgas ielā 16), apmeklētājiem atvērts moderns un funkcionāls Informācijas centrs, kurā var iegūt informāciju par pašvaldības īstenotajiem, aktuālajiem vai nākotnē plānotajiem projektiem, kā arī par tūrisma un dabas objektiem un vērtībām, liecina piektdien novada pašvaldības vietnē publicētā ziņa. Informācijas centra izmaksas ir 42 286 eiro, no kuriem 33 564 eiro ir Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums.

Lasīt vairāk...

Kāpēc pret iesnu ārstēšanu nedrīkst izturēties vieglprātīgi? Skaidro farmaceite

Lai arī iesnas ir viena no biežākajām rudens un ziemas saslimšanām, pret tām nedrīkst attiekties vieglprātīgi. Nepareizi ārstētas iesnas var attīstīties un izraisīt bakteriālu iekaisumu deguna blakusdobumos un skart, piemēram, arī ausis. Iesnu ārstēšanai aptiekās pieejams ļoti plašs dažādu preparātu klāsts, taču, kas jāņem vērā, lai izvēlētos sev piemērotāko, un kādas ir pacientu biežāk pieļautās kļūdas, ārstējot iesnas?

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.