Menu
 

Ceturtdiena, 29 Oktobris 2020

VM: Slimnīcām individuālie aizsarglīdzekļi ir pietiekami, bet atsevišķās pozīcijās rezerves ir ievērojami mazākas

Patlaban individuālie aizsarglīdzekļi (IAL) slimnīcās pietiek, turklāt slimnīcās arī ir rezerves, bet ir atsevišķas pozīcijas, kur rezerve ir ievērojami mazāka, preses konferencē paziņoja Veselības ministrijas valsts sekretāre un Valsts operatīvās medicīniskā komisijas priekšsēdētāja Daina Mūrmane-Umbraško.

Lasīt vairāk...

Tuvāko nedēļu laikā tiks izveidotas speciālas Covid-19 slimnīcas

Tuvāko nedēļu laikā tiks izveidotas speciālas Covid-19 slimniekiem paredzētas slimnīcas, tomēr sākumā ir jāsaprot, vai šīm ārstniecības iestādēm ir piemērota infrastruktūra, diagnostikas iespējas un cilvēkresursi, medijiem pavēstīja Veselības ministrijas valsts sekretāre un Valsts operatīvās medicīniskā komisijas priekšsēdētāja Daina Mūrmane-Umbraško.

Lasīt vairāk...

Covid-19 izplatības dēļ slēdz Saulkrastu slimnīcas dienas stacionāru un traumpunktu

28.oktobrī Saulkrastu slimnīcā tika konstatēta apjomīga Covid-19 vīrusa izplatība, kā rezultātā ir inficēti vismaz 26 cilvēki, tajā skaitā, 10 darbinieki. Kā informē PSIA “Saulkrastu slimnīca” valdes locekle Santa Ancāne, reaģējot uz šo ārkārtas situāciju, pieņemts lēmumus par dienas stacionāra un traumpunkta slēgšanu no 29. oktobra līdz 9. novembrim.

Lasīt vairāk...

Ulbrokā aizvadīts pirmais "Exit Rīga" apmācību seminārs Pierīgas tūrisma pakalpojumu sniedzējiem

Jaunatklātajā kultūras centrā “Ulbrokas Pērle” trešdien norisinājās pirmais no diviem apmācību semināriem tūrisma pakalpojumu sniedzējiem. Semināra galvenā tēma bija vienots tūrisma piedāvājums Pierīgā. Klātienē semināru apmeklēja gandrīz 30 cilvēku, bet tiešsaistē vienlaicīgi sekoja vairāk kā 40 dalībnieku, gan "Exit Rīga" Facebook profilā, gan izmantojot “ZOOM Webinar” platform, liecina informācija Stopiņu novada pašvaldības vietnē.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.