Menu
 

Otrdiena, 13 Oktobris 2020

Pēc skolēnu brīvlaika 7.–12.klašu skolēni vienu nedēļu mācīsies attālināti

No 2020.gada 26.oktobra līdz 30.oktobrim izglītības iestādēs pamatizglītības un vidējās izglītības programmu apguve 7.–12. klasē notiks attālināti – to paredz 13.oktobrī valdībā pieņemtie grozījumi noteikumos par epidemioloģiskās drošības pasākumiem Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai. Mācības klātienē šajā nedēļā turpinās īstenot sociālās korekcijas izglītības iestāde "Naukšēni".

Lasīt vairāk...

Jaunveidojamo pašvaldību teritorijas attīstības plānošanas dokumentu izstrādi līdzfinansēs valsts

Ministru kabineta sēdē apstiprināts Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) sagatavotais noteikumu projekts “Jaunizveidojamo pašvaldību teritorijas attīstības plānošanas dokumentu projektu valsts līdzfinansējuma piešķiršanas kārtība”. Tā mērķis ir noteikt kārtību, kādā administratīvi teritoriālās reformas ietvaros piešķir valsts budžeta līdzfinansējumu jaunizveidojamās pašvaldības teritorijas attīstības plānošanas dokumentu projektu izstrādei.

Lasīt vairāk...

Aptauja Ropažos. Vai paspējāt izbaudīt silto un ilgo rudeni?

Lai gan kopumā sinoptiķu prognozes liecina, ka oktobra vidējā gaisa temperatūra būs augstāka, virs normas, šonedēļ laiks kļūs vēsāks un palaikam līs. Brīžiem gaidāms lietus un migla, bet vēl nesnigs. Drēgnākajās dienās maksimālā gaisa temperatūra būs +7…+12 grādi, un, debesīm skaidrojoties, dažās naktīs vietām gaidāma salna. Trešdien un ceturtdien iespējams brāzmains austrumu, ziemeļaustrumu vējš, bet lielākoties šonedēļ pūtīs lēns vējš.

Lasīt vairāk...

Purvīša balvai nominēti "Skuja Braden", Valda Celma, Kaspara Groševa un Līgas Spundes darbi

Izvērtējot izstādes un mākslinieku darbus, kas bija apskatāmi laika posmā no 2020.gada 1.jūlija līdz 30.septembrim, Purvīša balvas ekspertu darba grupa balvai, kas tiks pasniegta 2021.gada aprīlī, ir nominējusi "Skuja Braden", Valda Celma, Kaspara Groševa un Līgas Spundes darbus, informē Latvijas Nacionālā mākslas muzeja (LNMM) Preses centra vadītāja Nataļja Sujunšalijeva.

Lasīt vairāk...

Kritizējot deinstitucionalizācijas procesu, tiesībsargs aicina līdz 2024.gadam pārtraukt jaunu klientu ievietošanu VSAC

Kritizējot deinstitucionalizācijas procesa sekmes, tiesībsargs Juris Jansons aicina līdz 2024.gada 1.janvārim pilnībā pārtraukt jaunu klientu ievietošanu valsts sociālās aprūpes centros (VSAC), ikvienai personai ar invaliditāti nodrošinot atbilstošu sociālo pakalpojumu piešķiršanu sabiedrībā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.