Menu
 

Sestdiena, 17 Oktobris 2020

Jauniešu kora "Kamēr…" diriģentu Aivi Greteru darbam iedvesmo plānotais koncerts

Savas 30. jubilejas svinības jauniešu koris “Kamēr…” bija plānojis turpināt ar a cappella mūzikas koncertiem “Viļņu atspulgi” 30. un 31. oktobrī Latvijas Universitātes Lielajā aulā. Tomēr sakarā ar valdības pieņemtajiem grozījumiem epidemioloģiskās drošības pasākumos Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai koncerti pārcelti uz vēlāku laiku.

Lasīt vairāk...

Septiņas olu ēdienu receptes katrai nedēļas dienai

Septiņi pašmāju garšas eksperti – vadošie šefpavāri Mārtiņš Rītiņš, Mārtiņš Sirmais un Ēriks Dreibants, kā arī fitnesa trenere Zanda Zariņa-Rešetina, kulinārijas lietpratējas Anna Panna (Birmane) un Signe Meirāne un jaunais pavārmākslas entuziasts Ralfs no “Ralfs Gatavo” – iesaka oriģinālas, gardas un tajā pašā laikā arī vienkārši pagatavojamas saldo un sāļo olu ēdienu receptes katrai nedēļas dienai, ko dažādās variācijās baudīt ne tikai Lieldienās, bet visu cauru gadu.

Lasīt vairāk...

Ķekavas un Babītes futbolistes finišējušas, Salaspils handbolistiem un Inčukalna florbolistiem triju nedēļu pauze

  • Publicēts Sports

Sezonas pēdējās spēles Sieviešu futbola pirmās līgas turnīrā aizvadījušas Ķekavas futbola kluba “Auda” un Babītes sporta kluba/”Dinamo Rīga” dāmu komandas. Savukārt Salaspils handbolistiem Latvijas pirmās līgas turnīrā un Inčukalna sporta kuba “Coyote” florbolistiem Latvijas otrajā līgā piektdienas mači bija pēdējie pirms vismaz triju nedēļu pauzes, kas saistīta ar 13. oktobrī pieņemtajiem grozījumiem Ministru kabineta noteikumos par epidemioloģiskās drošības pasākumiem Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai.

Lasīt vairāk...

Kā ārstniecības augi palīdz sirds-asinsvadu sistēmai

Augu drogu pagatavojumi, ieskaitot zāļu tējas, ir nozīmīgi palīgi sirds mazspējas un koronārās nepietiekamības sākumstadijas gadījumos, aterosklerozes komplikāciju aizkavēšanā un ārstēšanā, arī kā tiem piemīt antiaritmiska iedarbība un asinsspiedienu pazeminošas vai paaugstinošas īpašības. Nozīmīgi, ka drogas ar asinsspiedienu pazeminošo darbību labvēlīgi ietekmē arī sirdsdarbību!

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.