Menu
 

Ceturtdiena, 08 Oktobris 2020

Rīgas un Pierīgas pašvaldības vienojas par kopīgiem sadarbības virzieniem un projektu īstenošanu

Ceturtdien Rīgas domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis un par sadarbību ar citām pašvaldībām atbildīgais domes priekšsēdētāja vietnieks Edvards Smiltēns tikās ar Pierīgas pašvaldību apvienības pārstāvjiem. Kā pavēstīja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā, tikšanās laikā tika pārrunāta turpmākās sadarbības formāti un virzieni, iezīmētas galvenās prioritātes, kā arī apspriesti iespējamie un iedzīvotāju ikdienai būtiski investīciju projekti, kā arī Eiropas Savienības RRF (Atveseļošanas un noturības mehānisms) finansējuma piesaiste.

Lasīt vairāk...

Trešdien Latvijā atklāti 109 jauni Covid-19 saslimšanas gadījumi, stacionēti desmit pacienti (papildināta)

Aizvadītajā diennaktī Latvijā veikti 4416 Covid-19 testi un reģistrēti 107 jauni saslimšanas gadījumi, kas ir lielākais skaits vienā dienā, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija. Kā ziņo aģentūra LETA no atklātajiem jaunajiem ar Covid-19 inficētajiem lielākā daļa reģistrēti Kurzemes novados. Taču jauni inficētie reģistrēti arī Jūrmalā, Olaines, Salaspils, Ķekavas, Babītes, Stopiņu un Carnikavas novadā.

Lasīt vairāk...

Pētījums: Gandrīz katram piektajam Latvijas iedzīvotājam trūkst D vitamīna

Gandrīz katram piektajam Latvijas iedzīvotājam trūkst D vitamīna. Visbiežāk nepietiekams D vitamīna līmenis novērojams senioriem (21 %), sievietēm (21 %) un cilvēkiem ar augstāko izglītību (25 %), noskaidrots “”Mana aptieka & Apotheka” Veselības indeksa” ikgadējā sabiedrības veselības pētījumā. Kā skaidro farmaceiti, visbiežāk D vitamīna trūkums izpaužas kā nogurums, nespēks, kaulu, locītavu  un muguras sāpes, arī pastiprināta svīšana.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.