Menu
 

Piektdiena, 23 Oktobris 2020

Noslēdzies iepirkums, skolas līdz gada beigām 425 skolas saņems vairāk nekā 6200 jaunu portatīvo datoru

Šonedēļ noslēdzies Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) organizētais datoru pirkums. Plānots, ka līdz šā gada beigām Latvijas vispārējās izglītības iestādes saņems vairāk nekā 6000 datoru, kas ļaus uzlabot skolu tehnoloģisko nodrošinājumu, mazinot Covid-19 krīzes radīto negatīvo seku ietekmi uz izglītības nozari, vēsta Izglītības un zinātnes ministrijas Komunikācijas nodaļa.

Lasīt vairāk...

Dzintaru koncertzālē uzstāsies virtuozais džeza trio "Vein" no Šveices

1.novembrī plkst. 17.00 ciklā “Jūrmala Jazz” ar vienīgo koncertu Dzintaru koncertzālē uzstāsies virtuozais džeza trio no Šveices – “Vein”. Prestižais izdevums “The Guardian” viņus ir raksturojis kā “vienus no aizraujošākajiem džeza ansambļiem Eiropā”. Kā pavēstīja Dzintaru koncertzāles sabiedrisko attiecību speciālists Mārtiņš Pučka, kopā ar Latvijas Radio bigbendu viņi atskaņos īpašos aranžējumus bigbendam no kritiķu atzītajām trio programmām “Vein Plays Ravel” un “Symphonic Bop”.

Lasīt vairāk...

Banka "Citadele": Mainījušies iepirkšanās paradumi internetā: tērējam atkal tikpat, tikai citām lietām

Iepirkšanās internetā jau atgriezusies pirms pandēmijas apjomos, tomēr būtiski mainījies pirkuma groza saturs, ko sabiedrība iegādājas attālināti – pārtikas pirkumi, ēdienu piegādes, kā arī starptautiskie internetveikali ir aizstājuši avio un pasākumu biļešu iegādi un naktsmītņu rezervēšanu, liecina bankas “Citadele” apkopotā statistika par internetā veiktajiem pirkumiem šī gada laikā.

Lasīt vairāk...

Saeimas Aizsardzības komisija konceptuāli atbalsta ierosinājumu ieviest sodu par mutes un deguna aizsega nelietošanu

Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisija piektdien, 23.oktobrī, konceptuāli  atbalstīja grozījumus Covid-19 infekcijas izplatības pārvaldības likumā, informēja Saeimas preses dienests. Grozījumi paredz fiziskai personai piemērot brīdinājumu vai naudas sodu līdz desmit naudas soda vienībām (līdz 50 eiro) par mutes un deguna aizsega nelietošanu.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.