Menu
 

Svētdiena, 13 Septembris 2020

Karikatūra: Labas ražas gads

No vairāk nekā 730 tūkstošiem hektāru graudaugu sējumu, kas šogad valstī iesēti, plānotā raža varētu būt ļoti laba – 3,4 miljoni tonnu graudu. Tādējādi šī graudkopības sezona – par spīti pavasara sausumam, kas dažviet laukus vieglākās augsnēs iekaltēja, un par spīti jūnija lietavām un negaisiem, kas saguldīja veldrē kviešu laukus Zemgalē, – uzskatāma par izdevušos, norāda Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra augkopības eksperti. 

Lasīt vairāk...

Kā pareizi reaģēt uz pedofilu aktivitātēm internetā?

Covid-19 pandēmija ir piespiedusi miljoniem cilvēku uzturēties izolācijā mājās, daudz laika veltot aktivitātēm internetā. Vienlaikus ir aktivizējušies noziedzīgās pasaules pārstāvji, mēģinot atrast jaunus veidus, kā tīmeklī izplatīt bērnu kailfoto un bērnu seksuālu izmantošanu saturošus materiālus.

Lasīt vairāk...

Foto: Siguldiete Anna Kupča savās mājās triumfē Eiropas U17 reitinga turnīrā badmintonā

  • Publicēts Sports

Badmintoniste Anna Kupča Siguldā notikušajā Eiropas U17 reitinga turnīrā “”Yonex” Latvia U17 International” meiteņu vienspēlēs izcīnīja pirmo vietu, finālā divos setos ar 21:19, 21:11 uzvarot turnīrā ar pirmo numuru izsēto spānieti Kristinu Tervelu. Latvijas spēlētāji šajā turnīra izcīnīja arī trīs bronzas medaļas.

Lasīt vairāk...

Tēvs, tētis, paps, sencis...

Valoda ir viens no brīnisķīgākajiem cilvēka rīcībā esošajiem saziņas līdzekļiem, kas ir gana unikāls, jo citu dzīvās dabas pārstāvju saziņas iespējas ir krietni ierobežotākas (lai gan negaidīti atklājumi mums varbūt vēl priekšā). Valoda ietekmē domāšanu, ar to var izteikt gan gudrības pilnus, gan mīļus vārdus, kā arī kritiskus vērtējumus un pat lamas.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.