Menu
 

Trešdiena, 23 Septembris 2020

Saistībā ar advokāta slepkavību Valsts policija aicina dalīties ar videoreģistratoru ierakstiem

Izmeklējot šā gada 20. septembrī notikušo zvērinātā advokāta Pāvela Rebenoka slepkavību, kas notika Garkalnes novadā, Langstiņos, Zariņu ielā, izmeklēšanas interesēs Valsts policija aicina atsaukties automašīnu vadītājus, kuru transportlīdzekļi ir aprīkoti ar  videoreģistratoriem, un kuri 2020. gada 19. septembrī un 20. septembrī pārvietojās Langstiņu, Upesciema, Sunīšu, Amatnieku, Baltezerā  un Līču apkārtnē, kā arī pārējā Garkalnes novada Langstiņu ciemata teritorijā.

Lasīt vairāk...

Oktobra sākumā aicina vērot putnu rudens migrāciju Eiropas Putnu vērošanas dienās

  • Publicēts Vide

Rudens migrācijas laiks ir iespēja novērot retākas putnu sugas, kas Latvijā neligzdo, bet novērojamas šeit tikai kā caurceļotājas. Ikviens ir aicināts pirmajā oktobra nedēļas nogalē, 3. un 4. oktobrī, doties vērot putnu migrāciju savā ģimenes lokā vai piedalīties Eiropas Putnu vērošanas dienu jeb “EuroBirdwatch 2020” pasākumos daudzviet Latvijā. Putnu dienas Latvijā rīko Latvijas Ornitoloģijas biedrība un Dabas aizsardzības pārvalde sadarbībā ar Aktīvo iedzīvotāju fondu un citiem partneriem.

Lasīt vairāk...

RTU Olaines Tehnoloģiju koledža svinīgi atklās par 5,38 miljoniem eiro modernizētās mācību telpas un laboratorijas

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Olaines Tehnoloģiju koledža pilnveidojusi mācību vidi, piedāvājot studentiem plašākas iespējas iegūt darba tirgum vitāli nepieciešamās prasmes un iemaņas mūsdienīgi aprīkotās laboratorijās un mācību telpās. RTU Sabiedrisko attiecību departamentā pavēstīja, ka būvniecībā, iekārtu un aprīkojuma iegādē kopumā ieguldīti 5,38 miljoni eiro.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.