Menu
 

Ceturtdiena, 06 Decembris 2018

Mārupes volejbolistes pārspēj "Babīti" Latvijas kausa pusfināla pirmajā spēlē

  • Publicēts Sports

Latvijas kausa izcīņas pusfināla pirmajā spēlē ceturtdien Mārupes sporta kompleksā laukuma saimnieces četros setos uzvarēja pašreizējās trofejas īpašnieces sporta kluba “Babītes” volejbolistes. Atbildes spēle paredzēta 11.decembrī Babītes sporta kompleksā Piņķos. Ja Babītes volejbolistēm izdosies revanšēties neatkarīgi no zaudēto setu skaita, tiks aizvadīts tā saucamais “zelta sets” līdz 25 punktiem.

Lasīt vairāk...

Lietā pret bijušo Siguldas pašvaldības vadītāju Puķīti mēģinās panākt izlīgumu

Rīgas apgabaltiesa ceturtdien pēc iesaistīto pušu lūguma atlika prasības skatīšanu pret bijušo Siguldas pašvaldības vadītāju Tāli Puķīti par 109 588 latu (155 930 eiro) zaudējumu piedziņu, aģentūra LETA uzzināja tiesā. Līdz nākamajai tiesas sēdei, kas paredzēta nākamā gada 25. februārī, abas puses centīsies panākt izlīgumu.

Lasīt vairāk...

LNSO Lielajā ģildē uzstāsies ar slaveno franču diriģentu Kazadesī

7. decembrī plkst. 19.00 uz Lielās ģildes skatuves kāps viens no slavenākajiem franču diriģentiem Žans Klods Kazadesī. Maestro uzstāsies kopā ar pianisti Artu Arnicāni un Latvijas Nacionālo simfonisko orķestri, izpildot Žorža Bizē, Morisa Ravela un Nikolaja Rimska-Korsakova skaņdarbus. Kazadesī karjera tika nolemta jau viņa bērnībā, kad četru gadu vecumā viņa vectēvs Žakam iedeva zizli un lika diriģēt “Seno instrumentu biedrību”.

Lasīt vairāk...

Siguldā gaidāmi pop-up kultūras kluba pasākumi un tirgus

Šajā nedēļas nogalē, no 7. līdz 9. decembrim, Zaļās villas kvartālā Siguldā tiks atvērts pirmais pop-up kultūras un saturīgas laika pavadīšanas klubs, kurā visu nedēļas nogali varēs baudīt dažādus kultūras pasākumus, kā arī iepirkties ne tikai svētku dāvanu, bet arī kvalitatīvas pārtikas tirdziņā.

Lasīt vairāk...

Jūrmalā degušās atkritumu izgāztuves lietā trim personām piedzīs 617 000 eiro

Rīgas rajona tiesa Jūrmalā piespriedusi trīs gadus ilgu nosacītu cietumsodu trim personām, kuras bija apsūdzētas par nelegālas atkritumu izgāztuves izveidi Jūrmalā, kurā pērn izcēlās ugunsgrēks, liecina publiski pieejamais anonimizētais tiesas spriedums. Bez nosacītā cietumsoda personām arī solidāri valstij jāatmaksā 617 614,34 eiro, kas radušies materiālajos zaudējumos.

Lasīt vairāk...

Saeima pieņem rezolūciju, mudinot nepievienoties ANO migrācijas paktam

Saeima pieņēmusi rezolūciju, kurā aicina valdību nepievienoties ANO migrācijas paktam. Rezolūciju atbalstīja 43 deputāti, bet pret bija 31 parlamentārietis. Deputātiem bija plašas debates par šo jautājumu, paužot argumentus gan par labu migrācijas paktam, gan pret to. Iepriekš valdība vienojusies ņemt vērā Saeimas balsojumu jautājumā par Latvijas atbalstu ANO migrācijas paktam.

Lasīt vairāk...

Foto: Kalngalē atklāta jaunā estrāde


2. decembrī kalngalieši Putnu parkā pulcējās diviem priecīgiem notikumiem – lai Pirmajā adventē parkā iedegtu eglīti un uz jaunās parka estrādes atklāšanu, kas ir biedrības “Kalngalieši” un pašvaldības dāvana ciema iedzīvotājiem Latvijas valsts simtgadē.
Lasīt vairāk...

Bunkus ģimene vērsusies tiesā pret Gobzemu par goda un cieņas aizskārumu

Nogalinātā zvērinātā advokāta Mārtiņa Bunkus ģimene Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesā ir iesniegusi prasību pret bijušo zvērināto advokātu, Ministru prezidenta amata kandidātu Aldi Gobzemu (KPV LV) par nepatiesu cieņu un godu aizskarošu ziņu atsaukšanu un mantiskās kompensācijas piedziņu, aģentūrai LETA pavēstīja Mārtiņa Bunkus brālis Kristaps Bunkus.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.