Menu
 

Svētdiena, 19 Aprīlis 2020

Pētījums: Latvijas uzņēmēji kā galveno risku saistībā ar Covid-19 saskata neskaidrību par nākotni

"Swedbank" pētījumā, kurā aptaujāti vairāk nekā 700 Latvijas uzņēmumu, lielākoties mazie un vidējie, visbiežāk (80%) kā galveno risku saistībā ar Covid-19 ierobežojošajiem pasākumiem atzīst tieši neskaidrību par nākotni, kas rada grūtības plānot uzņēmuma darbību. Neskatoties uz Covid-19 radītajiem izaicinājumiem, uzņēmēji saskata arī ieguvumus, galvenokārt iespēju pārskatīt uzņēmuma prioritātes un fokusēties uz svarīgāko.

Lasīt vairāk...

Eiropā Covid-19 upuru skaits pārsniedzis 100 000

Eiropā ar jaunā koronavīrusa izraisīto slimību Covid-19 miruši jau vairāk nekā 100 000 cilvēku, kas ir gandrīz divas trešdaļas no visiem šīs slimības izraisītajiem nāves gadījumiem pasaulē, liecina ziņu aģentūras AFP sestdien līdz plkst.21.00 pēc Latvijas laika apkopotā oficiālo avotu informācija.

Lasīt vairāk...

Drošības ieteikumi autovadītājiem koronavīrusa laikā

Dezinfekcijas līdzeklis, medicīniskā maska, vienreizlietojamie cimdi un 2 metru savstarpēja distance ir tie drošības pasākumi, kas koronasvīrusa izplatības laikā ir jāievēro ikvienam, arī autobraucējiem. Apdrošinātāji autovadītājiem iesaka izvairīties no tieša kontakta ar citiem autovadītājiem, kā arī servisa un degvielas uzpildes staciju biežiem apmeklējumiem.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.