Menu
 

Pirmdiena, 06 Aprīlis 2020

Foto: Zemessargi gatavi atbalstīt policiju

Aizvadītās nedēļas nogalē Zemessardzes 2. Vidzemes brigādes 27. kājnieku bataljona zemessargi kopā ar Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Saulkrastu iecirkņa policistiem trenējās kopīgais patrulēšanai Saulkrastos, lai nepieciešamības gadījumā zemessargi būtu gatavi sniegt atbalstu Covid-19 izplatības ierobežošanā.

Lasīt vairāk...

Ķekavas novada pašvaldība piešķirs 80 eiro pabalstu mēnesī iedzīvotājiem krīzes situācijā (papildināta

Lai atbalstītu novada iedzīvotājus, kuri šajā krīzes situācijā ir nonākuši grūtībās un nespēj nodrošināt savas pamatvajadzības, Ķekavas novada pašvaldība piešķirs pabalstu 80 eiro mēnesī. Šis pabalsts tiks izmaksāts personai vai katram ģimenes loceklim savu pamatvajadzību nodrošināšanai laikā, kamēr visā valstī ir izsludināta ārkārtējā situācija sakarā ar Covid-19 izplatību, un vienu mēnesi pēc ārkārtējās situācijas beigām.

Lasīt vairāk...

Kriminālvajāšanai nodota lieta par pērn aizturētu autovadītāju, kurš bēga no policijas

Pagājušajā nedēļā Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvalde Rīgas Autotransporta prokuratūrai kriminālvajāšanas uzsākšanai nodevusi kriminālprocesu, kas uzsākts pret automašīnas “Audi A6” vadītāju, kurš 2019. gada 24. jūlijā Rīgā, uz Krasta ielas, atrodoties narkotisko vielu ietekmē, nepakļāvās ceļu policijas prasībai apturēt transportlīdzekli un uzsāka bēgšanu.

Lasīt vairāk...

Carnikavas novada dome iegādājusies aizsargtērpus, kas nepieciešamības gadījumā tiks izmantoti novadnieku pārvešanai uz mājām

Reaģējot uz aizvien pieaugušo saslimšanas gadījumu skaitu ar jauno koronvīrusu Corona-19, Carnikavas novada dome iegādājusies septiņus aizsargtērpus, bet papildus vēl piecus saņems tuvākajā laikā. Speciālie aizsargtērpi izsniegti pašvaldības policijas darbiniekiem un tiks izmantoti pēc nepieciešamības ikdienas darbā, reaģējot uz izsaukumiem par valsts noteikto aizliegumu neievērošanu vai – ja radīsies tāda nepieciešamība – pacienta atvešanai uz mājām pēc ārstēšanās stacionārā.

Lasīt vairāk...

PTAC aicina kritiski izvērtēt piedāvājumus un reklāmas, kas saistītas ar Covid-19

Šobrīd publiskajā vidē ir pieejama visdažādākā informācija par Covid-19 vīrusu. Informācijas mērķi var būt visdažādākie, viens no tiem – izmantojot vīrusa izplatību, mēģināt pārdot preces vai pakalpojumus. Patērētāju tiesību aizsardzības centrs (PTAC) stingri uzrauga situāciju un aicina iedzīvotājus sniegt informāciju gadījumos, ja ir aizdomas par komersantu negodprātīgu rīcību.

Lasīt vairāk...

Foto: Siguldas novada bērni radījuši meža taku Lieldienu rotājumus

Šajā pavasarī Lieldienu rotājumi Siguldas novadā pirmo reizi atrodami ne tikai pilsētas centrā, bet arī meža takās, aicinot laiku pavadīt pie dabas un distancējoties tā sameklēt. Lieldienu dekorācijas šogad, attālināti darbojoties katrs savās mājās, radījuši Siguldas novada Mākslu skolas “Baltais flīģelis” audzēkņi, informēja novada pašvaldībā.

Lasīt vairāk...

Noslēgti divi līgumi par projektēšanu “Rail Baltica” pamata trasē Latvijā

"Rail Baltica" projekta kopuzņēmums AS "RB Rail" Latvijas Satiksmes ministrijas vārdā ir noslēdzis divus līgumus par projektēšanu un projektēšanas uzraudzības pakalpojumiem atlikušajos "Rail Baltica" pamata trases posmos Latvijā. Abi uzvarētāji tika izraudzīti, pamatojoties uz ekonomiski izdevīgāko piedāvājumu, un piedāvātā cena atbilst šīm aktivitātēm paredzētajam budžetam.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.