Menu
 

Piektdiena, 10 Aprīlis 2020

Pētījums: Covid-19 pandēmija var būt kā katalizators attālinātā darba pieaugumam nākotnē

Covid-19 pandēmija var būt kā katalizators attālinātā darba pieaugumam nākotnē, jo 82% aptaujāto respondentu vēlētos strādāt attālināti vismaz vienu dienu nedēļā vai vairāk arī pēc Covid-19 krīzes beigām, secināts starptautiskās nekustamā īpašuma konsultāciju kompānijas "Colliers International" ("Colliers") veiktajā aptaujā.

Lasīt vairāk...

Neskatoties uz satiksmes plūsmas mazināšanos, aprīļa sākumā pieķerti 75 dzērājšoferi

Neskatoties uz satiksmes plūsmas mazināšanos Covid-19 krīzes laikā, aprīļa pirmajās astoņās dienās valstī kopumā konstatēti 75 gadījumi, kad autobraucēji vadījuši savu spēkratu alkohola reibumā, aģentūra LETA noskaidroja Valsts policijā. Līdz ar ārkārtējo situāciju valstī ir samazinājusies satiksmes plūsma, taču autovadītāji aizvien ir pārgalvīgi un bezatbildīgi, vērtē policija. 

Lasīt vairāk...

Farmaceites ieteikumi drošam svētku laikam

Šogad Lieldienas būs pavisam citādas nekā ierasts, taču, neskatoties uz to, vienas mājsaimniecības ietvaros drīkst un pat vajag svinēt, lai atpūstos no vīrusa ziņām un uzlabotu garastāvokli. Svētku laikā jāatceras, ka svarīga ne vien distancēšanās, bet arī sadzīvisku drošības pasākumu ievērošana.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.