Menu
 

Otrdiena, 14 Aprīlis 2020

Starptautiskie latviešu jauno mūziķu meistarkursi Siguldā pārcelti uz 2021. gadu

Siguldas mākslu skola “Baltais flīģelis” marta sākumā izsludināja pieteikšanos dalībai XIV starptautiskajos latviešu jauno mūziķu meistarkursos “Mūzikas interpretācija mūsdienās”, to norisi plānojot no 14. līdz 23. jūlijam. Tomēr, ņemot vērā ārkārtējo situāciju Latvijā un pasaulē, meistarkursu organizēšanas darba grupa ir pieņēmusi lēmumu tos pārcelt uz nākamā gada jūliju, par precīzu laiku informējot, tiklīdz tas būs iespējams.

Lasīt vairāk...

Ķekavas novadā pirmo reizi notiks vides akcija "Augam tīri"

Lai pavasarī iedzīvotāji varētu ērtāk sakopt savu īpašumu, Eko dienu ietvaros Ķekavas novada pašvaldība sadarbībā ar atkritumu apsaimniekotāju SIA “Clean R” pirmo reizi rīko vides akciju “Augam tīri”. Tās laikā no iedzīvotāja pieteiktās mājas adreses bez maksas tiks izvesti lielgabarīta atkritumi, nolietotās elektropreces, bioloģiski noārdāmie atkritumi un vieglo automašīnu riepas. Šis pakalpojums jāpiesaka līdz 25. aprīlim.

Lasīt vairāk...

Pētījums: Latvijā 22% iedzīvotāju ārkārtējā situācijā saskārušies ar miega problēmām

Latvijā 22% aptaujāto iedzīvotāju paaugstināta stresa dēļ, kas radies ārkārtējās situācijas laikā, ir saskārušies ar miega problēmām, liecina "Benu aptiekas" jaunākie "Stresa termometra" pētījuma rezultāti. No tiem 6% ar miega traucējumiem ir saskārušies bieži, bet 16% – dažkārt. Savukārt 76% atzinuši, ka miega kvalitātes izmaiņas novērojuši nav.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.