Menu
 

Piektdiena, 11 Oktobris 2019

Globālā un lokālā plastMASA (1.daļa)

  • Publicēts Vide

Plastmasa ir ražošanā lēta un ļoti funkcionāla, un tai faktiski nav pienācīgas alternatīvas ne rūpniecībā, ne sadzīvē. Tā teicami kalpo patērētāja labklājības nodrošināšanai. Kopš pagājušā gadsimta 50. gadiem, kad plastmasu sāka ražot rūpnieciski, tā ražošanas tempu pieaugumā pārliecinoši apdzinusi jebkuru citu materiālu.

Lasīt vairāk...

Notiks izsole par kokmateriālu cirsmas tiesībām īpašumos "Baltezera kapi" un "Ādažu novada meži"

22.novembrī plkst. 9.00 Ādažu novada domes Ceriņu zālē Ādažos, tiek rīkota pirmreizēja atklāta mutiska kokmateriālu cirsmas tiesību izsole ar augšupejošu soli kokmateriālu cirsmas tiesībām pašvaldībai piederošajā nekustamajā īpašumā “Baltezera kapi”, zemes vienībā ar kadastra apzīmējumu 8044 013 0270, ar kopējo izcērtamo kokmateriālu apjomu 267,01 m3. Par dalībnieku var kļūt maksātspējīgas juridiskas personas un fiziskas personas, kuras noteiktajā termiņā iesniegušas pieteikumu uz šo izsoli un izpildījušas visus izsoles priekšnoteikumus.

Lasīt vairāk...

Mārupes novadā atgriezušies konteineri apģērba, apavu un citu sadzīves priekšmetu ziedošanai

Oktobrī, sadarbojoties biedrībai “Dari Labu” ar Mārupes novada pašvaldības īpašumu pārvaldi, Mārupes novadā atgriezušies konteineri, kuros iedzīvotāji var atstāt lietoto apģērbu, apavus un sadzīves priekšmetus, kas tālāk tiks ziedoti, lai atbalstītu dažādas labdarības programmas, kuras pamatā ir vērstas uz bērnunamiem, pensionāriem un trūcīgām ģimenēm.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.