Menu
 

Pirmdiena, 21 Oktobris 2019

"Olaines ūdens un siltums" atsakās no līdzšinējām papīra veidlapām skaitītāju rādījumu nodošanai

AS "Olaines ūdens un siltums" klienti turpmāk rādījumus par patērēto ūdeni varēs nodot elektroniski uzņēmuma mājaslapā, un veidlapas skaitītāju rādījumu nodošanai pastkastītēs netiks piegādātas. Turpmāk nodot ūdens skaitītāju rādījumu komunālā uzņēmuma klienti varēs uzņēmuma mājaslapā, reģistrējot savu kontu.

Lasīt vairāk...

Kauguros sieviete aizturēta par nāvējošu miesas bojājumu nodarīšanu dzīvesbiedram

19.oktobra rītā Valsts policija saņēma zvanu no kādas iedzīvotājas par to, ka Jūrmalā, Kauguros, pie kādas privātmājas ieraudzījusi mirušu vīrieti ar acīmredzamiem miesas bojājumiem. Iedzīvotājas sniegtā informācija apstiprinājās – notikuma vietā atradās 47 gadus veca vīrieša līķis ar durti grieztu brūci kaklā.

Lasīt vairāk...

Aicina skolēnu rudens brīvlaiku pavadīt Jūrmalā

Rudens brīvlaikā ģimenes ar bērniem aicinātas apmeklēt Jūrmalu. Nesteidzīgas un aktīvas pastaigas gar jūru un dabas parkos, ūdens prieki spa centros un ūdens atrakciju parkā, kino vai muzeja apmeklējums un citas draudzīgas iespējas rudenīgai atpūtai Jūrmalā, iesaka pilsētas pašvaldība.

Lasīt vairāk...

Televizors sabojā vakaru

Televīzija zaudē skatītājus! Par to liecinot gan pamatīgi pētījumi, gan subjektīvi vērojumi. Ļaudis pārejot uz dažādu mazo ierīču – mobilo telefonu, planšetdatoru un kā nu tos visus sauc – vērošanu. Neskatoties uz konkurenci, televizora vērotāju aizvien ir gana daudz, jo īpaši vidējā un vecākajā paaudzē.

Lasīt vairāk...

Alerģijas, ādas problēmas un elpceļu saslimšanas – padomi, kā izvairīties no apkures radītā sausā gaisa ietekmes

Sākoties apkures sezonai, aktuāla problēma ir tās radītais sausais gaiss telpās. Mitruma līmeni gaisā samazina ne tikai centrālapkure, bet arī apsildāmās grīdas un dažādas citas elektroniskās ierīces. Ilgstoši atrodoties pārāk sausā gaisā, mazinās imunitāte, āda kļūst sausa un jutīga, kā arī pastiprinās alerģiju risks, jo putekļu cirkulācija ir intensīvāka.

Lasīt vairāk...

Pētīs pesticīdu klātbūtni bērnu un pieaugušo organismā

Rīgas Stradiņa universitāte (RSU) Darba drošības un vides veselības institūts piedalās starptautiskā pētījumā, lai noteiktu visplašāk lietotos pesticīdus Eiropā, izpētītu to klātbūtni bērnu un pieaugušo organismā, kā arī izvērtētu ietekmi uz veselību, pastāstīja mediju attiecību vadītāja Ieva Nora Gediņa.

Lasīt vairāk...

Foto: LABL otrajā posmā Inčukalnā medaļas gūst arī Siguldas, Baložu un Salaspils badmintonisti

  • Publicēts Sports

Inčukalna sporta kompleksā aizvadīts Latvijas Apvienotās badmintona līgas (LABL) otrais posms. Desmit vienspēļu un dubultspēļu turnīros dažādas pieredzes un meistarības spēlētājiem godalgotās vietas izcīnīja gan badmintonisti no Pierīgas – Siguldas, Baložiem un Salaspils, gan Rīgas, Valmieras, Cēsīm, Lietuvas un pat Indijas.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.