Menu
 

Svētdiena, 20 Oktobris 2019

Piecas pazīmes, kas liecina, ka jums ir migrēna

Migrēna ir visizplatītākā smadzeņu slimība pasaulē, un arī Latvijā tā skar vismaz katru desmito iedzīvotāju. Ar migrēnu pamatā slimo cilvēki darbspējīgā vecumā, tādēļ efektīva profilakse un ārstēšana ne tikai būtiski uzlabo pacientu dzīves kvalitāti un darbspējas, bet var mazināt arī slimības tiešo un netiešo izmaksu radīto ekonomisko slogu valstij kopumā.

Lasīt vairāk...

Handbola spēlēs panākums tikai Stopiņu dāmām

  • Publicēts Sports

No trim nedēļas nogalē aizvadītajām Latvijas handbola čempionāta spēlēm ar Pierīgas komandu piedalīšanos uzvaru izcīnīja tikai Stopiņu NHK dāmu komanda. Diezgan smagus zaudējumus piedzīvoja gan Salaspils sporta skolas handbolistes, gan Ulbrokas sporta kluba handbolisti.

Lasīt vairāk...

Kas jāņem vērā, izvēloties mākslīgo apgaismojumu?

Mākslīgā apgaismojuma vēsture sākās, kad cilvēks sāka izmantot uguni – ugunskurus un lāpas varētu pat uzskatīt par pirmajām apgaismes ierīcēm. Laikam ejot, uguns turpināja pildīt apgaismes funkcijas caur eļļas lampām un svecēm, apgaismojumu padarot nosacīti vienkāršāku un, galvenokārt, mobilāku. Pēc elektriskās spuldzītes atklāšanas turpinājās jaunu atklājumu ēra, sākotnējās kvēlspuldzes aizstājot ar ne vien energoefektīviem risinājumiem, bet arī dažādām variācijām interjera dizaina kontekstā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.