Menu
 

Svētdiena, 27 Oktobris 2019

Ulbrokas florbolisti izcīna piekto uzvaru pēc kārtas un kļūst par virslīgas līderiem

  • Publicēts Sports

Latvijas florbola virslīgas jeb “Elvi” līgas čempionāta līderpozīcijās izvirzījušies “LH.LV”/”Oxdog Ulbroka” florbolisti, kuri nedēļas nogalē izcīnīja divus panākumus un uzvaru sēriju pagarināja līdz piecām spēlēm. Kopumā Pierīgas florbola klubi no Ķekavas, Ulbrokas, Saulkalnes, Ādažiem, Inčukalna un Babītes vienpadsmit spēlēs izcīnīja sešas uzvaras.

Lasīt vairāk...

Jūlijs Beļavnieks: Ir svarīgi respektēt citu viedokli

“OVV” uz sarunu par mūsu dzīves aktualitātēm aicināja ekonomikas doktoru, savulaik veiksmīgas lielsaimniecības vadītāju, madlienieti Jūliju Beļavnieku. Lai arī saimniecības galvenais uzdevums bija lauksaimniecības produkcijas ražošana, Madlienā pavadītajos 62 dzīves un darba gados J.Beļavnieks sekmējis Madlienas pagasta izaugsmi, rūpējoties par strādājošo dzīves apstākļu uzlabošanu un Madlienas kultūras tradīciju nostiprināšanu – uzbūvētas daudzas dzīvojamās mājas, kultūras nams, bērnudārzs, vidusskola un sporta komplekss, sadzīves pakalpojumu kombināts, tirdzniecības centrs, administratīvā ēka, viesnīca un citas būves. Viss tika veidots sistemātiski un plānveidīgi.

Lasīt vairāk...

Piecas krāsas, kas jāiekļauj rudens ēdienkartē

No rudenī ievāktajiem dārzeņiem, augļiem un ogām iespējams saņemt visas organismam nepieciešamās uzturvielas, lai veiksmīgi pārziemotu. Katras krāsas dārzenī atrodami visdažādākie vitamīni un vērtīgas vielas, tāpēc speciālisti iesaka savu ēdienkarti veidot pēc iespējas krāsaināku, tādējādi uzņemot pēc iespējas daudzveidīgākus vitamīnus un minerālvielas.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.