Menu
 

Otrdiena, 23 Jūlijs 2019

Aigars Freimanis: Premjers ir vājākais posms valdībā

Sociologs Aigars Freimanis bija iepriekšējā premjerministra Māra Kučinska padomnieks; šobrīd, kā viņš pats saka – varot brīvi runāt par visu, ko domā. Par politiķu runu, izteikumu un rīcību analīzi un politisko notikumu kopsakarībām – intervijā ar tirgus un sociālo pētījumu aģentūras “Latvijas Fakti“ vadītāju Aigaru Freimani.

Lasīt vairāk...

Brilles vai lēcas? Ko izvēlēties aktīvam dzīvesveidam saulainā laikā?

Vasara ir tas laiks, kad esam fiziski aktīvi, bet optiskās brilles var būt apgrūtinošas – par laimi, tām ir dažādas alternatīvas. Pieejamas kontaktlēcas, ar kurām iespējams lietot dažādas saulesbrilles pēc izvēles. Tāpat iespējams izmantot “klipus” – ikdienas brillēm piestiprināmas saulesbriļļu lēcas. Sportiskām aktivitātēm paredzētas dažādas sporta saulesbrilles, kas pieguļ sejai, tādejādi pasargā acis no saules arī sānos.

Lasīt vairāk...

Foto: Jūrmalā svin Šerloka Holmsa dzimšanas dienu

Pagājušajā sestdienā notika pirmais vasaras pasākums viskrāšņāko Rīgas svētku “Šerloka Holmsa dzimšanas dienas” astoņu gadu vēsturē. Organizatori šo notikumu pieskaņoja divu vispopulārāko dižā detektīva lomas atveidotāju – Vasīlija Ļivanova un Benedikta Kamberbača – dzimšanas dienai 19.jūlijā.

Lasīt vairāk...

Siguldas kausa izcīņā regbijā mājiniekiem trešā vietā

  • Publicēts Sports

Aizvadītajā nedēļas nogalē Depo sporta laukumā tika aizvadīta septītā Siguldas kausa izcīņa regbijā-7. Spraigās cīņās spēcīgākie izrādījās “Eleja/Transact Pro” regbisti, otrajā vietā “Vikingi/Eži”, bet mājiniekiem, regbija klubam “Sigulda”, šoreiz trešā vieta un bronzas godalgas.

Lasīt vairāk...

Karikatūra. Mazs nesmukums 37 mucās

Kā jau ziņots, Baldones novada Riekstukalna apkārtnē pagājušonedēļ tika konstatētas 37 mucas ar bīstamām ķīmiskām vielām. Drīz vien izrādījās, ka mucas atrodas Latvijas Universitātes (LU) Saimniecības pārvaldes garāžas ēkā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.