Menu
 

Trešdiena, 24 Jūlijs 2019

Pāvils Brūvers: Cilvēks cilvēkam draugs, biedrs, brālis

Starptautiskās organizācijas pieliek daudz pūļu, ražojot dokumentus, instrukcijas, konvencijas, paktus, lai šo padomju laika morāles kodeksa normu reiz iedzīvinātu pasaulē – lai cilvēki dzīvotu draudzīgi, saskanīgi un laimīgi. Diemžēl ar to kaut kā neveicas. Šo dokumentu tekstos aizvien iekļauts kas tāds, kas, līdzībā izsakoties, – kā darvas karote samaitā visu medus mucu.

Lasīt vairāk...

Daugmales liliju audzētavā notiks klientu diena

Sestdien, 27. jūlijā, no plkst. 10.00 līdz 20.00 Daugmales liliju audzētavā ikviens interesents tiks gaidīts klientu dienā, kur bez maksas būs iespējams iegūt dienliliju dzelteno šķirņu stādus. Tā ir iespēja padarīt savu dārzu krāšņāku un iepazīt lielāko liliju un dienziežu audzētavu Ķekavas novadā.

Lasīt vairāk...

Kādos uzņēmumos mileniāļi grib ieguldīt?

Mileniāļi ir viena no pelnošākajām sabiedrības daļām, un viņu prasības pret pakalpojumu kvalitāti ir daudz augstākas nekā citām paaudzēm, – pakalpojumi tiek piemeklēti ne tikai savām vajadzībām, bet arī vērtībām. Pēdējā laikā arvien vairāk uzmanības tiek pievērsts tādām vispasaules tendencēm kā zero-waste un atbildīga ilgtermiņa darbība. Vai šo tendenču klātesamība ietekmē arī mileniāļu izvēli preču un pakalpojumu tirgū?

Lasīt vairāk...

"Trampiskā" 100 000 eiro robeža: vai Latvijai vajag NĪN?

Retais nodoklis Latvijā izraisa tik pretrunīgus vērtējumus kā nekustamā īpašuma nodoklis (NĪN). Tas nav brīnums, jo NĪN tieši vai pastarpināti attiecas uz katru Latvijas iedzīvotāju. Ir pat atsevišķi gadījumi, kad šis nodoklis cilvēkiem rada draudus palikt bez pajumtes, jo īpašniekam kļūst neiespējami samaksāt šo nodokli vai arī tas palielina jau tā dārgo dzīvokļu īri.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.