Menu
 

Ceturtdiena, 18 Jūlijs 2019

Siguldas novada pašvaldība izsola zemi viesnīcas būvniecībai Siguldā

Lai veicinātu pilsētas publiskās apbūves zonas attīstību un nepieciešamo pakalpojumu infrastruktūru, Siguldas novada pašvaldība nodevusi atsavināšanai 2598 m2 lielu nekustamo īpašumu ar nedzīvojamu ēku, kas nav izmantojama pašvaldības funkciju nodrošināšanai, Jāņa Poruka ielā 12A, Siguldā. Zemes gabals robežojas ar Gaujas senieleju, Svētku laukumu un teritoriju ap gaisa trošu vagoniņa staciju.

Lasīt vairāk...

Trīs idejas maltītēm, kuras pagatavot dabā

Arvien aktuālāka kļūst brīvā laika pavadīšana svaigā gaisā – dārza ballītes un pikniki brīvā dabā ir viens no veidiem, kā pavadīt brīvdienas kopā ar draugiem un ģimeni. Savukārt došanās laivu braucienā vai pārgājienā, kura laika pagatavot maltīti uz uguns, noteikti būs neaizmirstams piedzīvojums. Viena no būtiskākajām šādu aktivitāšu sastāvdaļām ir garda maltīte, tādēļ AS “Dobeles dzirnavnieks” sadarbībā ar kulinārijas blogeri Betiju Kalēju piedāvā trīs receptes maltītēm, kuras ērti pagatavot dabā, nezaudējot iespēju variēt ar garšām.

Lasīt vairāk...

Foto: Ādažu novadā "Stikla šķiratlonā" sašķirotas 2,16 tonnas stikla

  • Publicēts Vide

Ādažu novadā noslēdzies SIA “Eco Baltia vide” sadarbībā ar partneriem rīkotais “Stikla šķiratlons”, kura laikā no iedzīvotājiem viņu dzīvesvietās pieņēma izlietoto un nevajadzīgo stikla iepakojumu. Ādažu novadā iniciatīvai pieteicās 29 mājsaimniecības, kuras sašķirojušas un pārstrādei nodevušas 2,16 tonnas stikla atkritumu – nevajadzīgās pudeles un burkas.

Lasīt vairāk...

Dzintars: JKP interesēs nav sevi valdībā nomainīt ar ZZS

Jaunās konservatīvās partijas (JKP) interesēs nav sevi valdībā nomainīt ar Zaļo un zemnieku savienību, aģentūrai LETA pauda nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK priekšsēdētājs Raivis Dzintars, atbildot uz jautājumu par situāciju valdībā pēc JKP paziņojuma par "dzeltenās kartītes" parādīšanu.

Lasīt vairāk...

Šerloka Holmsa dzimšanas dienu sestdien svinēs Jūrmalā

20.jūlijā notiks pirmais vasaras pasākums krāšņo Rīgas svētku – Šerloka Holmsa dzimšanas dienas – astoņu gadu ilgajā vēsturē. Organizatori šo pasākumu ir pieskaņojuši divu vispopulārāko dižā detektīva atveidotāju kino – Vasīlija Ļivanova un Benedikta Kamberbača – dzimšanas dienai. Svētki ir arī mainījuši norises vietu – programmas galvenā izklaides daļa notiks Jūrmalā, jūras malā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.