Menu
 

Pirmdiena, 01 Jūlijs 2019

Mārcis Bendiks. Prātojums par viršiem

Sazvērestības teoriju virpinātājiem gards kumosiņš. Jaunākā intriga īsajā versijā būtu šāda: "Attīstībai/Par!" kombinatori palaida tautās likumprojektu par 40 miljonu izmaksāšanu draudzīgām biedrībām, lai piesegtu pa tam lāgam tautās palaisto Dzīvesbiedru likumprojektu, kurš savukārt ir bijis piesegums Satversmes 110. panta apiešanai laulības institūta graušanai, bet patiesībā tas viss ir bijis piesegums operācijai "VIRSIS".

Lasīt vairāk...

Ķemeru Nacionālajā parkā varēs iepazīt nakts dzīvnieku – sikspārni

Rosinot interesentus uzzināt vairāk par noslēpumaino nakts lidoni – sikspārni, Dabas aizsardzības pārvalde, sestdien, 6. jūlijā plkst. 20.00 aicina interesentus uz Sikspārņu nakti Ķemeru Nacionālajā parkā (ĶNP). Pasākumā paredzēta gan lekcija par sikspārņu dzīvesveidu un vajadzībām, gan radošās darbnīcas, spēles un āra uzdevumi, kas palīdz atklāt tā īpatnības, bet līdz ar tumsas iestāšanos – sikspārņu vērošanas pastaiga.

Lasīt vairāk...

Viedoklis. Kā var aizmigt "Saulkrastu šosejas" projektētājs, zinot, cik cilvēki izbeiguši savu dzīvi uz šī ceļa posma

Saulkrastu novadā nobraukti divi cilvēki. Diemžēl. Un – "jau atkal". Vairāk neko nezinu, tāpēc bez komentāriem par šo nelaimi. Bet!!! Šis būs tas mirklis, kad "kāpšu ārā no skapja" un publiski atzīšos, ka posmā no Saulkrastiem uz Rīgu gandrīz katru dienu braucu kā "stulbais pensionārs". Un katru reizi piedzīvoju vienu un to pašu.

Lasīt vairāk...

Džona Noimaijera baletu "Anna Kareņina" Jūrmalā izdejos Anna Laudere un Edvins Revazovs

Starptautiskais baleta festivāls “Baleta zvaigznes Jūrmalā” šogad svin 20 gadu jubileju. 3. augustā uz Dzintaru koncertzāles skatuves baleta draugus gaida atkalsatikšanās ar izcilo latviešu balerīnu Annu Lauderi, kura ar savu dzīves un skatuves partneri Edvinu Revazovu izdejos fragmentus no pasaulslavenā horeogrāfa Džona Noimaijera (John Neumeier) veidotā baleta “Anna Kareņina”.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.